Föredrag: Vad hände egentligen på Utøya och i Oslo den 22:a Juli 2011?

  2

  hans-k-gaarderHans K. Gaarder, oberoende forskare och redaktör för den kritiska och oberoende web-platsen Nyhetsspeilet.no, har genomfört en omfattande undersökning av bevisen från de två terroristattackerna.

  Den 22 juli 2011 drabbades Norge av två allvarliga terroristattacker. Regeringsbyggnader sprängdes och på ön Utøya sköts fler än 50 ungdomar till döds. En enda person har gripits och dömts för brotten. Experter säger att en person inte kan göra så mycket skada utan att ha haft assistans.

  Gaarder kommer att presentera en brottsplatsundersökning med bevis från båda händelserna. Med användning av bilder, videor, vittnesmål och analyser visas en annan bild av händelseförloppet än vad som förmedlas av media. Både explosionen vid regeringsbyggnaden, frågor relaterade till Utøya och de oförklarligt många svagheterna i den statliga beredskapen kommer att diskuteras. Denna översyn kommer att belysa den stora frågan som både myndigheter och media har misslyckats med att fokusera på:

  Hur gick terrordåden till egentligen och vem eller vilka pekar bevisen mot?

  Föredrag: Lördag den 30:e November 2013 kl 14:30-17:00
  TR-Huset, Storgatan 3, Göteborg (hållplats Hagakyrkan, spårvagn 1, 3, 6, 9, 11)
  Entré: 80 kr

  Föredraget sker på norska
  www.foreningencuibono.se [se även Facebook]


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  2 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Pär Plomér
  Gäst
  15 november 2013 kl 16:01

  Inte vad jag vet. Släpp datorn och ge Er ut i verkligheten är mitt tips. Många verkar tro att allt är gratis nuförtiden och att andra ska göra saker åt en. Kom till föredraget istället och stöd arrangörerna till föredraget: http://www.foreningencuibono.se och Föredragshållaren; Hans K Gaarder.

  exposurenow
  exposurenow
  Gäst
  15 november 2013 kl 07:17

  Någon som kommer att vara där och föreviga föredraget så att alla kan ta del av det?