”South of the border”- Oliver Stones dokumentär om den Sydamerikanska revolutionen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 november 2013
- NewsVoice redaktion
Oliver Stone - Movie still: South of the Border
Bush: "War is best for US economy" - Bildruta från South of the border
Bush: ”War is best for US economy” – Bildruta från South of the border

Oliver Stones dokumentär avhandlar en revolution som pågår i hela Sydamerika, men som Västmedia inte ger uppmärksamhet. Oliver Stone redovisar denna massrörelse inklusive intervjuer med sju sydamerikanska presidenter och hur Västmedia parallellt ignorerar eller felrapporterar om vad som sker.

”In casual conversations with Presidents Hugo Chávez (Venezuela), Evo Morales (Bolivia), Lula da Silva (Brazil), Cristina Kirchner (Argentina), as well as her husband and ex-President Nestor Kirchner, Fernando Lugo (Paraguay), Rafael Correa (Ecuador), and Raúl Castro (Cuba), Stone gains unprecedented access and sheds new light upon the exciting transformations in the region.”

Filmens längd: 1 tim 20 minuter

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq