Terry Evans i samarbete med kinesisk forskning på medvetandet

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 29 november 2013
- Torbjörn Sassersson

Terry EvansTerry Evans fortsätter sitt spännande samarbete med forskare i Kina vilka studerar medvetandet och hjärnan. Detaljerna kring projektet är inte kända för  NewsVoice, men Terry Evans skriver idag att han snart ska resa till Kina för att fortsätta projektet. 

Nästa vecka återvänder jag till Kina för att fortsätta med forskningen som startades tillsammans med ett kinesiskt universitet förra året. Jag känner mig uppspelt, men samtidigt lite nervös. Att sammanställa ett forskningsprogram kräver stora resurser i tid, pengar och åtagande. Det kommer definitivt bli en utmaning att se om jag kan möta kraven nu när detta projekt kommer att tas till nästa nivå.

Professorn ansvarig för forskningen tillbringade tre dagar hos mig i Fanthyttan i somras, tillsammans med en doktorand som också är involverad i programmet. Under tre dagar hade vi oändliga diskussioner om hur vi skulle kunna vidareutveckla detta forskningsprogram.

Jag tror, trots att denna forskning är i ett tidigt skede, att vetenskapsmän en dag kommer att kunna skapa teknologi som kan omvandla det som sker i ett arbetande mediums tankar till ett begripligt språk. Det tror jag skulle kunna bidra till att utveckla ny teknologi som skulle vara fördelaktig för vetenskap och medicin.

Läs hela artikeln på Terrys blogg


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Bra att det görs mer. 1996 var jag och två till med i ett forskningsprojekt på Karolinska Institutet, avd för alternativmedicin. Vi prövade healing på labbmöss och de undersöktes efter varje pass med s.k. beteendebox ocvh jämfördes med kontrollgruppen. Vi kunde visa på i fas 1 att healingen fungerade. I fas 2 bad vi att få testa distanshealing vilket prof Uvnäs-Moberg plus doktorander fann ytterst svårsmält. Men vi stod på oss och fas 2 genomfördes. Med samma resultat som i fas 1. Detta ledde till att de själva gick en healingkurs och kunde återupprepa våra resultat. Summan blir – alla människor har naturliga förutsättningar för healing. Detta eftersom kursen egentligen inte tillförde något annat än “metoder” som lurar psyket att tro att det kan, vilket det kan utan kurs eller metoder. Senare har jag övergivit den metoden och arbetar på ett för mig bättre sätt, med goda resultat. Det finns dock en hake med healing – vad du gör är enbart att tillföra energi och eftersom du inte har absolut klärvoyant seende kan du aldrig veta vilken eller vilka effekter din energitransfer faktiskt får. Om ens några. Det finns orsak-verkan förhållande som i vissa fall spärrar energitillförseln. Men då är vi inne i en helt annan del av tillvaron. Därför anser jag det fel att ta betalt för healing eftersom resultat aldrig kan garanteras. Men om man bara säljer energiöverföring, men så ser det tyvärr inte ut.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *