Aftonbladet: Säpo pressar teleoperatörerna – med terrorhot

  1

  Aftonbladet: För en månad sedan avslöjades att Säpo försöker få direktåtkomst till hundratusentals svenskars telefon- och internettrafik. Efter avslöjandet backade flera operatörer från samarbetet – men Säpo ger sig inte. Dolda inspelningar visar nu hur Säpo pressar operatörerna, avslöjar Sveriges Radio Ekot i dag.

  “SR har kommit över unika dolda inspelningar från ett möte mellan Säpo och Bahnhofs vd Jon Karlung. Det är Karlung själv som har bandat samtalet med dold mikrofon, enligt SR”.

  Läs mer


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Leif Erlingsson
  Gäst
  19 december 2013 kl 09:50

  Innan de verkliga terroristerna som jobbar inom informationskontrollorganisationerna avslöjas så kan de fortsätta lobba sådan här retorik som de kört mot Bahnhofs VD:s Jon Karlung. Behövs det så får de fixa något nytt terrordåd. Det tar inte slut förrän allt är demaskerat. Inga mer Gladio Team!