Aftonbladet: Säpo pressar teleoperatörerna – med terrorhot

publicerad 17 december 2013
- Henrik G

Aftonbladet: För en månad sedan avslöjades att Säpo försöker få direktåtkomst till hundratusentals svenskars telefon- och internettrafik. Efter avslöjandet backade flera operatörer från samarbetet – men Säpo ger sig inte. Dolda inspelningar visar nu hur Säpo pressar operatörerna, avslöjar Sveriges Radio Ekot i dag.

“SR har kommit över unika dolda inspelningar från ett möte mellan Säpo och Bahnhofs vd Jon Karlung. Det är Karlung själv som har bandat samtalet med dold mikrofon, enligt SR”.

Läs mer


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Innan de verkliga terroristerna som jobbar inom informationskontrollorganisationerna avslöjas så kan de fortsätta lobba sådan här retorik som de kört mot Bahnhofs VD:s Jon Karlung. Behövs det så får de fixa något nytt terrordåd. Det tar inte slut förrän allt är demaskerat. Inga mer Gladio Team!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *