Domedagsprofetior runt “klimathotet” utnyttjas för politiska intressen

3

KlimathotetDen populära undergångsberättelsen om “klimathotet” drivs av individer som vill stärka sina karriärer och uppnå politiska mål. En del stödjer en världsordning där demokratin sätts på undantag. Det är dags att granska deras agendor, skriver en författare och två forskare på DN Debatt.

“Klimatet har blivit vår tids onda fiende och därmed en fråga som alla kan exploatera. En självgående maskin har skapats, och få verkar vilja stoppa den. Klimathotet har blivit så viktigt som födkrok och ideologiskt argument att fakta i målet inte längre räknas.”

“De stora medierna i Sverige har i stort sett köpt spelet. Katastrofhot är tacksamma att göra rubriker på. Den som vill diskutera hotet utdefinieras, med en logik som är obegriplig vare sig man ser till allmänt omfattade värderingar om att respektera mångfald eller till de pressetiska reglerna. Domedagsindustrin verkar finnas i en zon fri från journalistisk granskning.”

Läs hela dabattartikeln

Svenolof Karlsson, journalist och författare

Jacob Nordangård, filosofie doktor, universitetslektor

Marian Radetzki, professor i nationalekonomi


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ivan Björn
23 december 2013 kl 22:53
Leif Erlingsson
Gäst
3 december 2013 kl 13:57

Tack, Ivan Björn, att du påminner om denna viktiga faktor.

Ivan Björn
3 december 2013 kl 11:22

Så länge man inte beaktar chemtrails som gör av atmosfären manipulerbar plasma, plasma som förorsakar konstgjorda skyfall, stormar och jordbävningar, så kan man inte heller prata om klimatförändringar. Allt är helt enkelt en stor lögn som är till för att vända vår fokus från vad som egentligen pågår och är en del av befästandet av NWO! NWO finns redan här och började på allvar med 9/11 då Bush sa att “den som inte är med oss är emot oss” På min blogg kan du studera chemtrails och vädermanipulation mer ingående: http://ivansbj.blogspot.se/search/label/chemtrails

Se även video: http://www.youtube.com/watch?v=8IX4Jq6Rrss&feature=share&list=PLFpbObURvzeztQYSotBrqo71PE6wRuTAN&index=83