Federal domare: NSA kan strida mot den amerikanska konstitutionen

  0

  MSNBC. En Vitahuset-relaterad revision har rekommenderat en omstrukturering av NSA:s teledatainsamlingsprogram. Rekommendationen kommer bara några dagar efter att en federal domare i ett uttalande framfört att NSA:s program förmodligen strider mot konstitutionen.

  The panel’s report is a surprising rebuke to the Obama administration, which has defended the NSA’s data-gathering as essential to preventing terrorism. By contrast, the panel sided with the NSA’s critics in Congress and the recent court rebuke, concluding that the metadata collection program was “not essential to preventing attacks.

  Read more


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer