Federal domare: NSA kan strida mot den amerikanska konstitutionen

  0
  229

  MSNBC. En Vitahuset-relaterad revision har rekommenderat en omstrukturering av NSA:s teledatainsamlingsprogram. Rekommendationen kommer bara några dagar efter att en federal domare i ett uttalande framfört att NSA:s program förmodligen strider mot konstitutionen.

  The panel’s report is a surprising rebuke to the Obama administration, which has defended the NSA’s data-gathering as essential to preventing terrorism. By contrast, the panel sided with the NSA’s critics in Congress and the recent court rebuke, concluding that the metadata collection program was “not essential to preventing attacks.

  Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer