Kongressförhör om autism och ersättningsprogrammet för vaccinskador

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 17 december 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Den 7 november 2013 höll kongressen en utfrågning om USAs ersättningsprogram för vaccinskador. Professor Mary Holland och Rolf Hazelhurst, far till ett skadat barn och åklagare i Tennessee, presenterar fakta gällande sambandet mellan vaccinering och autism och kräver reformer.

Se videoSå här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccinskador
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *