Mina tankar om Morgellons sjukdom

14
Foto på påstådda fibrer genererade av morgellons sjukdom. Fotokälla okänd.
Foto på påstådda fibrer genererade av morgellons sjukdom. Fotokälla okänd.

OPINION. I världen uppstår det ständigt nya märkliga företeelser och fenomen. Vi hinner knappt med och oftast slår vi ifrån oss dessa som påhitt, konspirationsteorier eller så förklarar vi människor som bär på nya åkommor som psykisk sjuka. Detta är inte så konstigt därför att information som ges till allmänheten är fragmenterad.

Text: Ivan Björn

Ena dagen hände något, nästa dag blir samma händelse nyanserad till något annat, vilket resulterar i att en människa vet inte vad hon ska tro, eller så kommer man att bråka med varandra om sanningshalten i det ena eller det andra påståendet. Så är det även med Morgellons sjukdom.

Jag googlade och så blev den första träffen Wikipedia som påstår att ”Morgellons syndrom är ett syndrom av vanföreställningar där ovanliga fibrer kryper i huden och ger bestående hudskador.” Genast går mina tankar till fibromyalgi som ansågs i början också vara psykiskt betingat, liksom elöverkänslighet och mycket annat.

Här vill jag passa på att uttrycka ett stort tack till alla människor som bär sjukdomar på sina axlar och på grund av detta åstadkommer de ett synliggörande av att något i våra samhällssystem är fel!

När jag såg olika dokumentärer om atmosfärbesprutning så har det påståtts i vissa av dessa är spetsade med nanofibrer som är så gott som oförstörbara och dessutom är dessa fibrer intelligenta. Under tiden har jag kommit över en tysk dokumentär där det påstås bland annat att partiklar för detta ändamål faller ner från himlen. Det är bra att veta att dessa konstgjorda fibrer,  gör dessa övergångar, som också kallas morgellon.

I den tyska dokumentären påstås det vidare att – Morgellon är en “levande” teknik i din kropp. Dessa fibrer växer och kommunicerar, enligt vissa personer,  med din kropp. Ett gränssnitt sammankopplar elektronik med ditt nervsystem.

Det handlar alltså om total kontroll och genast går mina tankar till White TV där Snowden inleder med varningen: “watching everything you do” och menar också att vi inte längre har ett privatliv alls, men vi kan skapa oss ett ostört privatliv, om vi lägger telefon, läsplatta etc ifrån oss och lämnar TV-rummet.

Henry Kissinger sa följande:

”Allt kommer att bli annorlunda, många kommer att lida. Det bli infört en ny världsordning. De som överlever kommer att leva i en mycket bättre värld. En värld som vi har längtat efter blir till en realitet.”

Paul Warburg en av grundarna av FED konstaterade:

”Världsregering kommer vi att ha oavsett om vi vill eller ej. Den enda fråga som återstår är om människor kommer att frivilligt samtycka till detta, eller om vi blir tvungna att tvinga dem.”

I mitt vanliga liv har jag märkt att på bilens framruta syns det till och från små genomskinliga fibrer som syns bäst i gatubelysning. Dessa fibrer fanns där även om bilen stod i carporten.  Det finns en sevärd dokumentär om Morgellons presentation där de pratar och visar i 5:e minuten och 55:e sekunden om märklig snö!

Genast går mina tankar till Pernilla Hagberg och hennes blogg där hon påvisar samma fenomen!

Presentation av en dokumentär om Morgellon lyder:

”Som många av oss vet, en stor mängd flygplan sprutar  för närvarande de flesta av jordens befolkning med aluminium, barium, strontium, etc. Mindre diskuterade komponenter i sprutprogram inkluderar lab-skapade syntetiska livsformer och andra biologiska material såsom röda blodkroppar, svamp och själv reproducerande nanofibrer. Massiva och olika geo-engineering verksamheter finns verkligen. Dessutom har en säregen syndrom som kallas Morgellons vuxit fram och har nu kopplats till dessa eugenik / transhumanistiska verksamheter.”

På en annan hemsida som är genomarbetad skrivs det om Morgellons på följande sätt:

I slutändan har ett antal personer med Morgellons dött nyligen. Bland dem var en kär vän till mig som heter Karen Whitledge. Hon var den fantastiska personen som byggde denna webbplats för mig. Hon är mycket saknad av alla som kände henne.”

Många andra är mycket sjuka och lidande. Detta inkluderar husdjur och spädbarn. Hur förklarar du en vanföreställning hos spädbarn eller husdjur?”

Min egen slutsats är att trots en slags hopplöshet i situationen så finns det en ljuspunkt. Denna ljuspunkt heter MEDVETENHET. Var medveten och då kan de som vill kontrollera dig inte skada dig.

Av detta uppstår fler frågor. Det finns de som är bergsäkra på atmosfärbesprutning och de finns de som förnekar detta som rena fantasier. Min poäng med denna artikel är att oavsett var Morgellons kommer ifrån är det kanske inte så enkelt att vifta bort detta som en psykisk åkomma.

Jag tycker att vi i samhälle borde fråga oss vad det finns för anledning till att ovanliga sjukdomar uppstår, varför blir dessa sjukdomar mer vanligare och mer utbredda med tiden och vad vill dessa sjukdomar säga till oss dvs vad det är för brister i samhället som förorsakar detta. Frågor är öppna och svar är för få… 

Kanske kan läsarna av NewsVoice komma med mera information om dessa företeelser.

Text: Ivan Björn

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Carola
Carola
Gäst
10 april 2017 kl 19:39

Min syster har svår Morgellons och inga läkare vill hjälpa henne.
Du får gärna kontakta mig på mail om du vill veta mer. Eventuellt kommer Aftonbladet skriva om detta .

Maria Ekman
Maria Ekman
Gäst
13 september 2016 kl 17:40

Meddela mig gärna om någon form av behandling dyker upp av seriös art. Även referenser till läkare inom Sverige, alt laboratorier, som befattar sig med sjukdomar bortom det ordinarie spektret. Vad är så svårt? att ta fram ett simpelt handmikroskop vid läkarundersökningen, är för tusan allt som skulle kunna bevisa ens påstående som sant.

Maria Ekman
Maria Ekman
Gäst
13 september 2016 kl 17:27

Min teori om vad jag lider av, var från början Actinomycete, Strålsvamp. Just den sk fiberbildningen såg jag, då, som en del av själva organismen. I det prov jag lade under mikroskop framstod en gråaktig, trekantsformad ´sak´, vars kropp genomborrades av tre trådar, rör. Det var en blåsvart, en röd, och en genomskinlig. Jag associerade detta till tarm, blodomlopp och lufttillförsel.
Med åren har min hud fullkomligt förstörts av ärr. Dessa har kommit efter ett behov klämma ut områden som visat tecken på tillväxt och uttömning av vad bakterier i allmänhet gör – precis som vi, så har de sin avföring. Dessa tar sig genom vävnaderna genom extremt fina fistelgångar.
Har idag delvis övergett Actinomyceteorin, då nya mikroskopprover visat bisarra saker. Jag inser vad fantasin kan sätta logiken ur spel, men anser mig vara mer än kompetent avgöra gränsen för vad mina ögon tvingats inse vara högst verkligt. När saker och ting har spröt och ögon….Då vill man bara dö av vanmaktskänslan över att inget kunna göra åt saken. INGEN HAR HITTILLS TAGIT MIG PÅ ALLVAR. Svåra sjukdomssymptom till trots..svåra 17 år…svår sits. Ärren, däremot..de bär jag som vittnesbörd idag..Utan att för den skull visa mig i sommarkläder..lr ens i solljus..Fåfäng och ledsen. ONT! Ja, vad det än är, så är besvären anmärkningsvärt stora..Verkar följa en cykel. Denna ger mig max någon vecka per månad där jag är någorlunda besvärsfri. Psykiskt? Vilket psyke skulle inte haverera efter sådana omständigheter? Inbillningssjuk? Ha! Knappast. För det första är mitt IQ 130: För det andra är jag en bikerbrud från förorten. För det tredje, så önskar jag det vore inbillning. Då hade man kunnat nå hjälp.

barbrosteinde
Gäst
17 januari 2016 kl 08:21

Til Sandra marleen: hvilken klinikk i Norge snakker du om? Forsøker å finne noen som kanskje kan hjelpe meg.

swenl
swenl
Gäst
13 september 2015 kl 17:44

Ingemar, kanske är du med riktigt på banan…och har tagit fram information.

Vad Morgellons fibrer består av, det framgår genom denna undersökning, och är vad jag skrev tidigare:

Researchers involved in studying both tick-borne diseases and Morgellons conducted their own study in 2013 on the mysterious filaments that contradicted the CDC’s findings. After collecting fibers from a group of four patients with classic Morgellons symptoms, they exposed thefilaments under an electron microscope and discovered them to be “keratin and collagen in composition” and originating from within the epidermis. It’s interesting to note that all four patients had also previously tested positive for Borrelia burgdorferi, a causative agent of Lyme disease. […]
http://lactobacto.com/2015/04/07/a-morgellons-disease-and-lyme-disease-link/

Morgellons: case closed

The CEHF has established an “association” . The growth of fibers is caused by DNA manipiluation. Only two bacteria can do that, Agrobacterium and Bartonella.
http://lymemd.blogspot.se/2013/10/morgellons-case-closed.html

We have provided evidence linking Borrelia infection with MD in a study group consisting of 25 patients. We detected Borrelia DNA by PCR and/or staining with Bbspecific DNA probes in 24/25 patients. We were able to demonstrate the presence of Borrelia in dermatological tissue and we were able to culture viable Bb spirochetes from skin, blood and vaginal secretions in some patients. […] Our study confirms that MD is a true somatic illness associated with Lyme disease.
http://www.biomedcentral.com/content/pdf/s12895-015-0023-0.pdf

Bartonella i hund-saliv:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2876763/
http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10096-004-1244-z

Maarit Hurri
Gäst
11 september 2015 kl 23:51

Fick en förfrågan häromdagen ang Morgellons. Eftersom jag inte tidigare stött på begreppet så Googlade jag. Blev bestört när en läkare uttalade sig så här:

Mats Reimer skrev redan 2013-11-10 på sin blogg i Dagens Medicin:
“Kronisk borrelia” är i regel lika påhittat som morgellons så det är en slags logik i att vanföreställningarna kopplas ihop. På samma sätt som de amalgamsjuka och elallergikerna börjat göra gemensam sak.
I år kommenterade han vidare i samma blogg, uppdaterad 2015-05-30: “Är det en slump att de som tror på Morgellons också tror på “kronisk borrelia” och/eller chemtrails?”

Efter att ha läst både det ena och det andra på nätet, så återgick jag till RIFE handboken utgiven av Nenah Sylver, PhD 2009.
Det har angivits flera som upptäckare av Morgellons. Men Dr C.E Kellot identifierade de första symtomen 1935. En parasit-infektion av filarial nematode, som liknar silkesmaskar, efterlämnar bisarra fibrer. Vid den tidpunkten som boken skrevs var 5 000 familjer i USA drabbade, med en eller flera familjemedlemmar. Hälften av alla fall som diagnostiserats har även Lyme/Borrelia. Man kan även se bakterier liknande Chlamydia Pneumoniae i hela kroppen. En analys av “fibrerna” av Vitaly Citovsky, Biochemistry and Cell Biology professor at Stony Brook University in New York, showed Agrobacterium , a genus of gram-negative bacteria capable og genettically transforming DNA from the cells of plants to human beings.

Det finns experimentella frekvenser mot dessa mikroorganismer. Idag finns programmerbara apparater, te.x F-scan Compact som på nolltid kan ta bort mögel, virus, parasiter osv. ur din kropp.
Det finns även andra behandlingsmetoder av såsom t.ex. Kolloidalt Silver, havssalt i kombination med C-vitamin, och gärna med Kaliumjodid. Vilket är mycket bättre att prova INNAN man lägger in sig på psyket vilket Mats Reimer verkar föreslå, eftersom han säger att detta är en psykisk sjukdom.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
16 augusti 2015 kl 23:25

Till swenl.
Du påstår att fibrerna består av kreatin och kollagen. Vilken / vilka referenser har du till detta ? Helst vetenskapligt publicerade undersökningar, eftersom vi är en grupp som just tänkte göra den undersökningen. Likadant vilken referens har du till att Bartonella “håller på med DNA-röveri”. Tacksam för svar
Ingemar Ljungqvist, chefredaktör 2000-Talets Vetenskap

LindaEE
LindaEE
Gäst
Reply to  Ingemar Ljungqvist
31 juli 2019 kl 19:02

Hej.. det är 2019 nu.. antar att du nu fått reda på mer om detta och att det Swen skrev faktiskt stämmer.. eller?!..
Lite nyfiken just för att du är/var chefred. På 2000-talets vetenskap. Har och är själv kraftigt utsatt/nedsatt av lyme disease.
Tacksam för svar
Mvh
LindaEE.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  LindaEE
31 juli 2019 kl 19:52

LindaEE, har du tagit del av de tankar som presenteras av Antony William när det gäller lyme disease?

Jag tycker att de är mycket intressanta, även om jag är något skeptisk till den källa han anger som upphov till sina förvånansvärda kunskaper…

Här är en intervju med honom:

https://www.youtube.com/watch?v=yvvdUnF5r7s

swenl
swenl
Gäst
16 augusti 2015 kl 21:31

Morgellons hör ihop med Lyme, alltså Borrelia. För alla. Mer kanske gäller det Bartonella-infektion, och inte Borreliabakterien. Man kan få olika slags infektioner via flygfän, eller fästingar. Borrelia sprids inte bara genom fästingar. Bartonella håller tydligen på med DNA-röveri och byggeri. Fibrerna som kan komma ut via huden består av kreatin och kollagen, och uppstår genom denna infektion i yttre hudlagret.

Blanda för guds skull inte in new age-grejer eller chemtrails i det här – det har inget samband överhuvudtaget.

Man vet vad Morgellons är.

sandra Marleen
sandra Marleen
Gäst
16 augusti 2015 kl 02:31

Stort tack till dig för du skrivit om detta!!! Gav mig ny kraft att kämpa vidare, blir behandlad som luft och hemskickad gång på gång med svar som kom tillbaka om det blir värre, undersöker mig inte ens och blir bara sämre och sämre, börja för ca 3 månader sen, hitta en klinik i Norge som tar sina patienter på allvar, så ett varmt stort tack till dig!
Förra året dog min väns 26-åriga flickvän pga att Helsingborgs sjukhus “missa” att hon hade lunginflammation, det slutade med att hon fick stafylokocker som gick till hjärtat till slut, men två dagar efter operationen då hon fått en ny hjärtklaff orkade inte hennes kropp mer och Alexandra gick bort.
Så ge inte upp kämpa vidare, alla ska ha rätt till att sjukvården och ett drägligt liv!!!
Mvh Sandra.

castoropollux
Gäst
5 maj 2015 kl 12:56

Nyheterna rapporterar att Joni Mitchell kunnat lämna sjukhuset efter lång vistelse och att hon inte får bestämma något om sin behandling.

http://www.cbsnews.com/news/joni-mitchell-and-the-mystery-of-morgellons-disease/

http://jonimitchell.com/library/view.cfm?id=1996

http://www.huffingtonpost.com/2015/04/02/morgellons-disease-joni-mitchell_n_6993524.html

Obehaget av krypningar under skinnet, beskrivet som kryp. konkluderas av “vetenskapen” som inbillning “delusional infestation”. Bokstavstron hos vetenskapen kan inte låta sig befrias från beskrivningen som en tolkning av obehaget till att låta en osannolik diagnos istället drabba patienten, baserad på beskrivningen, som vanligt… Den märkbara bristen i förstånd, logik och hänsyn skall vi alltså inte låtsas om. De vita rockarna blir kränkta då..

Dagens medicin ?? http://www.dagensmedicin.se/blogg/mats-reimer/2009/05/19/morgellons-kryper-under-huden-pa-dig/ Natten är dagens mor? Eller katten är surdegens bror som kanske Hasse A kunnat sagt det..

Det vetenskapens självutnämnda enraka representanter inte kan förstå eller förklara idiotförklara de gärna helst med en snärt… Egentligen är väl vetenskapen likt Kejsaren erbarmligt naken men de vill väl inte erkänna det och ingen ska påpeka saken.

Wille B
Wille B
Gäst
11 januari 2014 kl 19:59

Ivan, Du skriver:

“I slutändan har ett antal personer med Morgellons dött nyligen. Bland dem var en kär vän till mig som heter Karen Whitledge”.

Min fråga är, vad dog Karen W. utav ?

Om Du anser att det var på grund av Morgellons måste det ju betyda, enligt resonemang ovan, att någon önskade hennes död.
Har Du någon teori om vem det var?

Om det är så, kan Du bara låta det passera?

ERICOSCAR
JAN 2014