Tack till alla donatorer, skribenter och annonsörer som sponsrar NewsVoice

0
184

header-NEWSVOICE-People-PUBL.SERV_

Du kanske sett Holistic-annonsen på förstasidan på NewsVoice. Företaget har beslutat att annonssponsra NewsVoice för hela 2014 och jag som redaktör är självklart mycket glad att Holistics ledning tog det beslutet.

Jag vill även tacka Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati, ArcanumSkolan och flera enmansföretagare  som alla annonserat i NewsVoice. Du har säkert sett deras annonser komma och gå.

Över 100 personer har även valt att regelbundet med en summa på mellan 20 och 100 kr per månad donationsprenumerera på NewsVoice. Stort tack för det också.

Sedan har vi en rad av gillare på Facebook som diskuterar och tipsar samt skribenter som skickar in artiklar, notiser och debattartiklar till NewsVoice för att sprida goda ideer, kunskap och inspiration. Tack till er alla! Utan innehåll blir det ingen nättidning.

Jag måste även passa på att ge mig själv en liten klapp på axeln. Jag satsar en heltid på att driva NewsVocie redaktionellt och tekniskt. Jag utreder flera NewsVoice-ämnen parallellt, korresponderar och korrekturläser artiklar. Denna heltid för NewsVoice är till 90% obetald. Runt 10% är finansierad av de personer och annonsörer som jag nämner ovan.

Från och med januari 2014 tillkommer en ämnesredaktör som, för en liten ersättning, ska hjälpa till att utveckla innehållet i nättidningen NewsVoice. Det är en motprestation till er alla som hjälpt till och fortsätter att stödja NewsVoice. Ju fler som stödjer NewsVoie desto mer kan denna extra redaktör göra.

Tillsammans möjliggör vi NewsVoice, en radikal nättidning som tagit bladet från munnen. Genom att låta NewsVoice uttrycka det vi ofta tänker och vet, men inte så ofta vågar säga, tillför NewsVoice nytta till alla som läser.

Jag anser att det är viktigt att ta tydlig ställning för något vettigt med en tidning, att ta ställning för vad människor tänker, vill ha och behöver veta.

Torbjörn Sassersson, redaktörLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer