Bota cancer: Nötter och röda bär kan reducera cancer

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 januari 2014
- Torbjörn Sassersson red.

“Forskare på Karlstads universitet har upptäckt att syra från röda bär och nötter får cancercellerna som orsakar cancersjukdomen neuroblastom att sluta dela sig och självdö. En upptäckt som kan få betydelse för framtida behandling av sjukdomen”, skriver SvD.

Det forskaren önskar denne kunde säga utan omskrivningar är att dessa bär och nötter sannolikt kan ersätta den konventionella cancerbehandlingen. Eftersom det här är en tidning så får man skriva det och det känns väldigt bra. [red. anm.]

Se video på SvD


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: bota cancer
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *