Emil blev frisk med kolhydratfattig kost –men det gillade inte skolan

  1
  225

  Dagbladet. Emils kost blev en riksangelägenhet – Emil Elmqvist lade om sin kost och och gick ner 30 kilo och slapp huvudvärken. Den kampen engagerade människor runt om i landet.

  Artikeln om 17-årige Emil Elmqvist, Bredsand blev en av de mest lästa på Dagblades webb under fjolåret.
  Där fick läsaren veta att han gått ner 30 kilo, blivit av med sina migränattacker och han inte längre lider av pollenallergi tack vare att han gick över till lågkolhydratkost [av typen LCHF].

  Läs mer


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. Det här var mycket märkligt.Vi i svenska skolor ställer upp för alla som har olika kulturer med annorlunda mat men när det gäller ett barns hälsa och hans ansträningar för ett sundare liv,då struntar man i det och hemvisar till salladsbord.Då i rättvisans namn kan man också hemvisa all andra barn som äter inte griskött med mera till salladsbord.Eller vad säger ni ?????

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här