Kontinuerliga försök att skada NewsVoice

publicerad 21 januari 2014
- av Torbjörn Sassersson red.
vaccin nej tack

nejJag känner att det är dags att markera att NewsVoice aldrig kommer bli en kanal för scientologi, höger[vänster]extremism, antisemitism, smygrasism eller annat skadligt extremt. Kalla det moralcensur om du vill.

Text: Torbjörn Sassersson | Uppd. kl 09:33, 22 jan 2014

Sedan en längre tid pågår olika försök att påverka undertecknad och NewsVoice att ta in och acceptera högerextrema, rasistiska, antisemitiska och andra skadliga tankegångar. Jag känner även att mitt goda förtroende för personer som kommenterar och postar artiklar utnyttjats flera gånger.

Härom dagen var det någon som försökte publicera en artikel som slog ett slag för scientologerna. Extrema högermän har försökt skapa inflytande på NewsVoice och Vetapedia.se, lillebroralternativet till Wikipedia. De har ringt mig och hållit långa monologer. De påstår att afrikaner bara har ett IQ på 67 och att man inte ska låna ut sina goda gener till mörkhyade.

Det postas kommentarer efter NewsVoice-artiklarna och steg för steg smyger de in rasism, kvasinazism och misstänkt antisemitiska åsikter i dessa kommentarer. Jag kan via IP-spårningstjänster se att det är samma personer som byter “nick” för att kunna komma in igen för att fortsätta.

Extrema element från den oorganiserade och organiserade svenska skeptikerrörelsen gör ständiga försök att posta sin obalanserade och narcissistiska smutskastning.

Låt mig göra detta klart för er, ni kommer att misslyckas. Det enda som händer är att den tid ni lägger ner omintetgörs med några enkla knapptryckningar från min sida. Jag kommer att fortsätta spärra och blockera er och nolltolerans gäller.

Redaktören, Torbjörn SasserssonSå här kan du stötta Newsvoice