Lennart övervann Malignt Melanom utan konventionell behandling – Cancer är svamp!

32

Lennart Fröderberg Lennart Fröderberg fick diagnosen Malignt Melanom. Han beslöt att inte gå till den konventionella cancervården utan istället låta cancern “värka ut”.

Text: Torbjörn Sassersson | Video och foto: Lennart Fröderberg | Uppd. kl 00:09, 15 jan 2014

Anledningen till det ovanliga beslutet baseras på uppfattningen att cancer egentligen är en svampinfektion och då är cellgifter, strålning och kirurgi mycket dåliga och grova metoder.

Fröderberg säger att det enda han vill är att den vanliga sjukvården inser att om en biopsi genomförs på Malignt Melanom kommer cancern garanterat att spridas.

“Att skära i ett mycel, tillhörande svampen som är grunden till Malignt Mlanom, är att skapa metastaser, då svampen omedelbart flyr när det skärs i mycelet, inte att förhindra spridningen när det de facto istället skapar metastaser.”

cancer malignt melanomFröderberg misstänker att Malign Melanom orsakas av svampen Candida Albicans som utvecklar ett karaktäristiskt mycel, dvs en slags trådlik rotstruktur som syns med blotta ögat. Han fick insikt i ett nytt sätt att betrakta cancer genom Dr. Simoncini. Fröderberg har tagit fram ett strikt 4-stegsprotokoll till medlemmar på siten www.zapcandida.com.

Alla som vill testa metoden måste skriva på ett avtal på att de själva tar fullt ansvar för behandlingen eftersom den går rakt emot uppfattningen inom den konventionella vården.

Lennart finns på Facebook.

Text: Torbjörn Sassersson


Relaterat

Nytt cancervapen knappast revolutionerande – Måste din kropp vara en krigszon?

Millions Falsely Treated for Cancer says National Cancer Institute Report – Conventional cancer treatments once again shown to be a leading cause of cancer


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
32 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Red
Red
Gäst
30 januari 2014 kl 16:18

Tack Perra J. Det blir ett bra avslut på denna debatt.

Perra J
Gäst
30 januari 2014 kl 15:12

Hur många läkare där ut i Landstingen skulle själva ta medicinerna de skriver ut?

Jag kan upplysa om att en gammal homeopat (tror han närmar sig 90) i Majorna berättade för mig
att han har ett antal läkare från bl a Sahlgrenska på sin patientlista. Alla är oerhört angelägna om att deras identitet skyddas.
Själva det faktum att läkare går dit, har han dock fått lov att yppa.

Lennart Fröderberg
Lennart Fröderberg
Gäst
30 januari 2014 kl 14:51

Då kanske det passar att jag bjuder in 10 personer att deltaga i fas 2 av validering av
Zapcandida processen. Deltagare skickar in intresseanmälan med en skarp och nytaget bild på den befarade leverfläcken. Deltagandet i fas2 undersökningen sker under strikt eget ansvar.
Endast seriösa deltagare accepteras, vof undanbedes vänligen men bestämt. Skicka er intresseanmälan till . Jag försöker svara till alla som sänder in bildmaterial och väljer ut de 10 som jag anser uppfyller kravet för deltagande. Jag återkommer till de som väljs ut med beskrivning gällande upplägg och genomförande.

Red
Red
Gäst
30 januari 2014 kl 14:12

Tack Lennart för ditt klargörande. Det var KLOCKRENT. Du agerar som den forskare jag önskar är förebilden för andra inom vetenskapen. Du får dubbel respekt för att du genomför behandlingen på dig själv och du lyckas.

Hur många läkare där ut i Landstingen skulle själva ta medicinerna de skriver ut? Det jag hör är att de ofta inte alls tar vad de skriver ut. De ger andra råd till sina familjemedlemmar, men som vanligt kan de inte, på sina arbetsplatser, gå emot det skolmedicinska systemet som automatiserat bearbetar läkarna med belönings- och bestraffningsåtgärder för “duktiga” läkare respektive “oansvariga” läkare.

(Det är i skrivande stund över 1000 delningar av denna artikel! Keep sharing!)

Maria
Maria
Gäst
30 januari 2014 kl 12:19

Fram till 1900 talets början tvättade vi hår och kropp i såpa, pH 10. Cancern har ökat under 1900 talet. Såpa är även jonisk och löser spänningar i kroppen. Tappade en sådär 5 kg efter att bara använt såpa för kroppen det kan dock behövas ngt för att neutralisera hårtopparna med så att håret inte blir risigt. Även vid verk i leder fungerar såpan. Då använder man såpan som salva och spänningen släpper efter ett litet tag och värken försvinner.

Vid medicinsk fotvård för bla diabetiker används såpa. För den som inte vill sitta still för att göra kroppen mer basisk el neutral är mitt tips att ta ett par gummistövlar spruta i lite (grumme grön, fungerar) såpa och varmt vatten. Om man har en vårta eller brun fläck på kroppen kan man ta outspädd såpa direkt på stället. Såpan bildar då långa trådar och blir vit. Efter några dagar har vårtan försvunnit bruna pigmentfläckar tar längre tid på sig,

Grumme grön är tallolja. I naturen kan man se att stamkvistad tall som växer där marken/vattnet har kemikalier fortfarande har frisk topp och överlever. Däremot tall som inte är stamkvistad dör i toppen för att sedan ta grenvarv efter grenvarv tills den är helt död.

Förmodligen är det så att när vattnet passerar kådafältet (platsen där grenen sågats av) “renar” vattnet på sin väg mot toppen och trädet överlever.
Sen gammalt vet man att trä har en renande effekt. Kanske kan vi förändra pH värdet i våra sura sjöar genom att som förr börja tvätta mattorna i sjön igen med såpa. I vart fall är såpa förnyelsebart det är inte kalksten,

Perra J
Gäst
30 januari 2014 kl 09:05

@Lennart Mogren
Tack för detta.
Makalöst.
Jag läste Ty Bollingers bok “Cancer- think outside the box”, som listar alla cancermetoder som uppnått goda resultat (däribland Simoncinis metod), men inte ens han vill riktigt gå med på att cancer är en svamp. Emellertid verkar det som att de flesta metoder är eniga om att man inte ska skära alls i någon cancer (genom biopsi), eftersom “cancerceller” (inte mycel) sprids på det sätt du beskriver. Dessutom att socker, “sura betingelser” och försämrad syresättning utgör en gynnsam grogrund för cancer.
Men just detta råkar ju sammanfalla med allt man vet om svamp?

Men efter det här:

Vävnadsprover har sparats och sänts till för analys till institutioner / laboratorium runt om i världen och alla är samstämmiga om att det är svamp

.. är det ju igent snack.

Perra J
Gäst
30 januari 2014 kl 00:02

@Lennart Mogren F
Rätt attityd, ja. Du säger på din FB-sida något om detta också.
Detta är ju sannerligen helt enormt, och jag tror absolut på att om man inte grips av panik
och gör sig till ett offer efter att ha fått en cancerdiagnos, så är är man redan
där halvvägs till att ha besegrat sjukdomen!

En liten undring: Det finns ju ett enormt antal alternativa metoder att välja på, som
alla anses kunna bota cancer, så många faktiskt att man kan bli väldigt frustrerad.
Hur kom det sig att du valde just Simoncinis metod?
När du fick diagnosen, kände du redan då till Simoncini, eller började du att söka efter
alternativa metoder och plockade just detta?

Lennart Fröderberg
Lennart Fröderberg
Gäst
Reply to  Perra J
30 januari 2014 kl 06:52

Först skall det klargöras följande. Simoncinis bikarbonatmetod metod är inte den metod jag nyttjade. Dr. Simoncini använder min dokumentation på sin site och har frågat om han får nyttja den på sina föreläsningar runt om i världen. Vilket han naturligtvis gärna får göra. Det är en ära. Jag blev medveten om Dr. Simoncini först när jag ville ha en sk. second opinion på vad det kunde vara som kommit fram under min analys. Dr. Simoncini m.fl. har verifierat att det är svamp och att det mest troliga är en svamp av typen Candida Albicans i mycelform. Vävnadsprover har sparats och sänts till för analys till institutioner / laboratorium runt om i världen och alla är samstämmiga om att det är svamp. Jag har även låtit den svenska pionjären på området Dr. Erik Enby titta på materialet under sitt mikroskop och även han hittade samstämmighet med det han funnit i sina studier på att det är en svamp. När jag fick reda på att jag hade malignt melanom på flera olika ställen på kroppen så blev jag helt lugn. Jag la ner sammanlagt nästan 12 månader på att studera det jag fann i ämnet. Beslutet att inte skära togs nästan omgående eftersom ingen verkade veta vad malignt melanom faktiskt är och att skära i något som kunde vara en svamp var uteslutet för mig. Jag har gått igenom samtliga metoder för att hantera malignt melanom som jag funnit. Jag valde naturligtvis den metod som verkar vara den mest effektiva metoden för att eliminera svampen bakom malignt melanom. Jag började med den lilla på benet för att lära mig mer. Det var tur det för det som sedan följde har lärt mig en hel del om vad immunförsvaret kan göra om det ges chansen. Jag vet efter mina år inom bioteknik området att om det inte dokumenteras så finns det inte. Så jag valde att dokumentera processens utveckling dagligen med både högupplöst bild och video där bl.a kameramikroskop nyttjades. Nu har även andra personer gått igenom processen för att validering densamma. Det är därför det tagit lite tid med utveckligen av siten http://www.zapcandida.com. Syftet med siten är att processen skall göras åtkomlig för användare på siten. Varför medlemskap, jo för enda kravet för medlemskapet är att den FDA disclaimer som finns måste accepteras annars ges inte access till informationen. Jag förstår att det finns skeptiker men de kan vara hur skeptiska som… Read more »

Wille B
Wille B
Gäst
29 januari 2014 kl 19:00

Tack för “svaret”?

Som vanligt en smula teflonbelagt.

Jag såg Din film och tolkar det som att Du själv både diagnostiserat den märkliga saken på benet och försvinnandet av den som att Du varit sjuk och botats.

Modigt säger jag, som hade rusat till hudläkaren akut.

Din motfråga är jag inte kompetent att besvara. Det stipulerar ju dock att melanom är en svamp vilket ju är Din poäng ?
Men skolmedicinen brukar väl definiera frisk som besvärsfri efter si och så många år.

Jag sökte tillträde till Zapcandida men är tydligen inte välkommen, två försök på två-tre veckor där jag får veta att jag inte är approved.
“Success! Your member login request has been sent and is awaiting approval. The site administrator will notify you via email ”

Är det så att jag åter försöker följa pengarna men blivit “avslöjad” ?

ERICOSCAR
JAN 2014

Lennart Fröderberg
Lennart Fröderberg
Gäst
Reply to  Wille B
29 januari 2014 kl 22:08

Det är alltid lätt att gnälla på något som kanske visar sig vara ett nytt sätt att förhålla sig till bl.a malignt melanom.

Jag bara undrar… Vad tillför du egentligen i sammanhanget?

Om du har svar på frågan som ställts i slutet på filmen så var så god att svara. Frågan är väldigt enkelt ställd… En översättning följer här om du mot förmodan missuppfattat den.

Om det som visas i slutet av dokumentationen inte är en svamp med ett svampmycel…
Vad är det då?

Vad gäller zapcandida är det ett initiativ som inte kostar något för medlemmar. Det som kostar är om man väljer att köpa produkter etc. Medlemskapet är utan kostnad t.v. Ingen har ännu fått access eftersom validering av processen tagit längre tid än planerat. Vi har ingen brådska att tillåta access innan vi bestämmer att det är dags att göra så. Du har nog tyvärr inget större utbyte av att bli medlem med den attityd du nu uppvisat. Siten är till för de som är intresserade av metoder och verktyg som verkligen ger effekt.

Lennart Fröderberg
Lennart Fröderberg
Gäst
28 januari 2014 kl 21:41

Det som är fokus i dokumentationen som artikeln baseras på är sambandet mellan malignt melanom och svamp. Det jag vill väcka debatt kring är huruvida den nuvarande metoden att göra biopsi för att diagnostisera ett malignt melanom är försvarbart. När / om du förstår att det är ett svampmycel som sträcker sig ner i vävnaden på ett djup vida överstigande de 20 mm som ett kirurgiskt ingrepp idag utförs på så borde det diskvalificera ingreppet biopsi som metod för diagnos omedelbart. Det som sker när det skärs i ett svampmycel är att svampen sprids genom utsöndring av sporer som sprids via blodet. Ingreppet i sig är det som skapar metastaser inte förhindrar det. Fortfarande har ingen kunnat ge ett för mig hållbart svar om det som visas i dokumentationen inte är ett svampmycel, vad är det då. Som svar på ställd fråga så besvaras den med motsvarande motfråga. Hur definieras malignt melanom utan att skära i ett svampmycel? Hur och när friskförklaras någon från ett malignt melanom?

Red
Red
Gäst
28 januari 2014 kl 19:58

Wille, jag har nu mailat Fröderberg och bett honom besvara din fråga, om han vill.

Wille B
Wille B
Gäst
28 januari 2014 kl 17:41

Förlåt att jag tjatar men;

Hur och av vem har Hr Fröderberg sjuk respektive friskförklarats?

Kan inte redaktörn be honom om ett uttalande alternativt att artikelförfattaren svarar.

ERICOSCAR
JAN 2014

Vresia Sylthammar
Vresia Sylthammar
Gäst
28 januari 2014 kl 14:51

[Kommentaren raderad pga den var off-topic. Håll dig till ämnet. Det handlar om cancer som svamp och Lennart som fall / redaktören]

Wille B
Wille B
Gäst
22 januari 2014 kl 01:32

Johan.

” Det jag for efter i mitt tidigare inlägg är att likheten är slående och att det inte är omöjligt att få ett angrepp av candida som är mycket likt ett cancerförlopp. ”

Denna Din sista mening närmar sig det jag funderar på, nämligen;

Hur och av vem har Hr Fröderberg sjuk respektive friskförklarats?

ERICOSCAR
JAN 2014

Johan
Johan
Gäst
20 januari 2014 kl 16:10

Willie B

Precis som du skriver är det tillstånd som sänker immunförsvaret som öppnar för oral candios. Även jag skrev det i stycket under länken till internetmedicin.

Det jag menade är att om nu candidos är så vanligt i samband med tumörsjukdomar, kan det då kanske ligga något i de påståenden om att candida faktiskt orsakar cancer?

Vi har ju även Erik som påstår detta: https://newsvoice.se/2014/01/03/dr-erik-enby-om-cancerns-uppkomst-det-ar-mikroorganismer-i-blodet/

Candida lever ju som känt i tarmsystemet och under vissa obalanser kommer den ut i blodomloppet. Har den rätt förutsättningar så som tillgång på glykos och acidos hos patienten så är det klart att den växer. Detta är vedertaget.

Orsaken till att diabetiker lättare får candidos är just att deras blodsocker är förhöjt.

Om nu inte immunförsvaret kan bekämpa denna inkräktare pga nedsättningar av olika orsaker (fel kost, stress, andra sjukdomar eller övriga faktorer), borde inte denna då växa ohämmat i kroppen och förgifta den som andra kroppsfrämmande organismer gör (har läst någonstans att den producerar ca 300 olika toxiner).

Oavsett vad man kallar detta tillstånd så har vi alltså en “ohämmad” celldelning när svampen växer sig större och slår ut fler organ i dess närhet. Den producerar mer gifter vilket gör patienten sjukare. Detta förlopp är mycket likt det man kallar malignt melanom, cancer. Detta borde även stödja påståendet att om man opererar bort “tumören” så riskerar man att det blir bitar över som sedan bildar metastaser någonannanstans. (Jmf bara med svamp i blomkrukan eller i trädgården. Är mycket svårt att bara gräva bort…)

Det jag for efter i mitt tidigare inlägg är att likheten är slående och att det inte är omöjligt att få ett angrepp av candida som är mycket likt ett cancerförlopp.

Wille B
Wille B
Gäst
19 januari 2014 kl 17:51

Enligt rubriken har Lennart Fröderberg övervunnit sin sjukdom.
Stämmer det ?

Hur och av vem har han sjuk respektive friskförklarats?

ERICOSCAR
JAN 2014

Wille B
Wille B
Gäst
19 januari 2014 kl 17:28

Johan

Du hänvisar till internetmedicin.se och gör sedan påståendet att tumörsjukdomar kan vara en orsak till Candidos.
Det står ju inte riktigt så.
Det står att sjukdomstillstånd som sätter ned immunförsvaret ex.v. cancer, undernäring, endokrina tillstånd mm.
Behandling med antibiotika kan också öppna för Candidos i munnen.
Även rökning och dålig munhygien är viktiga orsaker.

Diabetiker har också en tendens att lättare få olika svampsjukdomar på kroppen.

Jag tror att de personer, inklusive artikelförfattaren, när de pratar om candida avser de påståenden som Hulda Clark spred på sin tid.
Candida var där orsaken till cancer och svampen bor i vårt blod.
Hon ansåg att en liten tongenerator som kallades för Zapper skulle kunna bota allt, inte bara cancer. På grund av USA,s stränga kvacksalverilagstiftning flyttade hon sin klinik till Mexico.
Sonen fortsätter att sälja mojängerna.

Jag kanske inte behöver skriva vad jag tror om det hela……………….

ERICOSCAR
JAN 2014

Daniel
Daniel
Gäst
19 januari 2014 kl 16:24

Kan någon skriva hur han gjorde för att bli fri från cancern?

Johan
Johan
Gäst
19 januari 2014 kl 14:11

Det är lite intressant att den etablerade sjukvården inte har gjort kopplingen fullt ut än.

Jag håller på att studera medicin just nu (krävs i min vidareutbildning till zonterapeut).
Där står det i ett stycke som handlar om just cancer att svampinfektion(candida) är vanligt hos cancersjuka.
Även på http://www.internetmedicin.se/dyn_main.asp?page=2528
så anges tumörsjukdomar som orsak till oral candidos.

Hittills så tillskrivs detta enbart med nedsänkt immunförsvar.

Men om det nu är så vanligt med svamp hos cancersjuka enl. den etablerade sjukvården,
borde inte de vara mer öppna för möjligheten att det är ett omvänt förhållande,
att cancer är vanligt hos dem med candidabesvär och därifrån insikten att det kanske är samma sak?

Ivan Björn
18 januari 2014 kl 20:17

Här kommer ett tips om MMS: http://youtu.be/hztn45Cw0Dw

zorias
Gäst
18 januari 2014 kl 10:07

Tack för en underbar artikel och historia!

Red
Red
Gäst
16 januari 2014 kl 13:39

Anna Bohlmark
Gäst
16 januari 2014 kl 13:23

Tullio Simoncini kommer till Sverige till påsk! För alla som har ett öppet sinne:
kom själva och lyssna på vad han har att säga, och bedöm därefter.
http://www.2000tv.se/pdf/simoncini_turne_2014.pdf

Jöran Lindström
Jöran Lindström
Gäst
15 januari 2014 kl 17:11

[Inlägget raderat pga dålig ton, milt försök att tysta redaktören och störa den fria opinionsbildningen]

novastepmnilsson (fd pmnilsson)
novastepmnilsson (fd pmnilsson)
Gäst
15 januari 2014 kl 15:30

Boken Peter C. Gøtzsche skrev finns på danska:

Dødelig medicin og organiseret kriminalitet

Dødelig medicin og organiseret kriminalitet er en af de heftigste anklager, der er rettet mod medicinalindustrien og dens mange forgreninger i nyere tid.

Overlæge og dr. med. Peter Gøtzsche opfordrer til et radikalt opgør med et behandlingssystem og en industri, der har katastrofale konsekvenser for patienterne, og hvis forretningsmodel er organiseret kriminalitet.

Gøtzsche dokumenterer de mafia-agtige metoder, som effektivt kører i et spind af intimiderende psykisk vold – hvis du ikke makker ret, ødelægger vi din karriere – og han viser, hvordan patientens tillid til de lægemidler, lægerne udskriver, er baseret på en livsfarlig illusion om, at de er sikre, fordi de er blevet testet og godkendt.

I den vestlige verden er lægemidler den tredjehyppigste dødsårsag efter hjertesygdomme og kræft. Medicinen fører os ofte uforvarende fra asken i ilden, og patienten har ingen chance for at vide, at det er det, der sker. Gøtzsche afslører, hvordan den omfattende hasard med patienternes liv foregår; hvordan løgnen, selv efter den er afsløret, ufortrødent fortsætter i et maskineri, der sætter profitten højere end patienternes liv.

http://www.adlibris.com/se/bok/dodelig-medicin-og-organiseret-kriminalitet-9788771377927

Johan Lahtinen
Gäst
15 januari 2014 kl 14:32

[Kommentaren raderad eftersom den inte har god ton och dessutom pekar ut en annan person som bedragare. Se reglerna.]

Red
Red
Gäst
15 januari 2014 kl 14:03

Jöran Lindström du har inte läst på. Bikarbonat är använd sedan 1000 år mot bla cancer. Det kallas beprövad erfarenhet.

Frågan borde vara. Varför använder den medicinska “vetenskapen” så grova och utdaterade metoder som kemo och radioaktiv strålning som förmodligen dödar fler människor än cancer?

Nu kommer verkligheten ikapp oss och varje dag kan man läsa om rapporter, metaanalyser, forskningsfusk som bevisar att cancerindustrin är just en industri som historiskt härstammar från den kemtekniska industrin.

Läkare och forskare tar nu bladet från munnen och klagar öppet.

Cochraneinstitutets chef Peter C. Gøtzsche kom tex nyligen ut med boken “Deadly Medicines and Organised Crime: How big pharma has corrupted healthcare”.

Jöran Lindström
Jöran Lindström
Gäst
15 januari 2014 kl 13:17

Torbjörn Sassersson: Varför skriver du en okritiskt refererande artikel om en galning som “anser” någonting som vi ju vet inte är sant? Människor kan bli missledda och därmed skadade i onödan.

Perra J
Gäst
15 januari 2014 kl 11:33

Här en relevant video:

Red
Red
Gäst
15 januari 2014 kl 11:13
Margareta Lundström Göteborg
Gäst
15 januari 2014 kl 10:12

Det finns ett händelse i mitt liv som jag tänkt på i flera decennier, som jag bara talat med mina närmaste om. Jag arbetade som operationssköterska på en ortopedavdelning och överläkaren hade precis rätt så radikalt opererat bort ett melanom som man diagnostiserat som malignt – då råkade jag höra honom säga till sin assistent att han alltid får ångest i under dessa ingrepp och att han funderade på om inte det bästa vore att inte röra i det.
Jag tyckte då på 1980-talet att det var ett mycket underlig uttalande.
Nu undrar jag om han inte var något på spåret.