Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Lennart övervann Malignt Melanom utan konventionell behandling – Cancer är svamp!

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 januari 2014
- Torbjörn Sassersson

Lennart Fröderberg Lennart Fröderberg fick diagnosen Malignt Melanom. Han beslöt att inte gå till den konventionella cancervården utan istället låta cancern “värka ut”.

Text: Torbjörn Sassersson | Video och foto: Lennart Fröderberg | Uppd. kl 00:09, 15 jan 2014

Anledningen till det ovanliga beslutet baseras på uppfattningen att cancer egentligen är en svampinfektion och då är cellgifter, strålning och kirurgi mycket dåliga och grova metoder.

Fröderberg säger att det enda han vill är att den vanliga sjukvården inser att om en biopsi genomförs på Malignt Melanom kommer cancern garanterat att spridas.

“Att skära i ett mycel, tillhörande svampen som är grunden till Malignt Mlanom, är att skapa metastaser, då svampen omedelbart flyr när det skärs i mycelet, inte att förhindra spridningen när det de facto istället skapar metastaser.”

cancer malignt melanomFröderberg misstänker att Malign Melanom orsakas av svampen Candida Albicans som utvecklar ett karaktäristiskt mycel, dvs en slags trådlik rotstruktur som syns med blotta ögat. Han fick insikt i ett nytt sätt att betrakta cancer genom Dr. Simoncini. Fröderberg har tagit fram ett strikt 4-stegsprotokoll till medlemmar på siten www.zapcandida.com.

Alla som vill testa metoden måste skriva på ett avtal på att de själva tar fullt ansvar för behandlingen eftersom den går rakt emot uppfattningen inom den konventionella vården.

Lennart finns på Facebook.

Text: Torbjörn Sassersson


Relaterat

Nytt cancervapen knappast revolutionerande – Måste din kropp vara en krigszon?

Millions Falsely Treated for Cancer says National Cancer Institute Report – Conventional cancer treatments once again shown to be a leading cause of cancerDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq