Transhumanism: Fd DARPA-chef vill att du ska äta mikrochips för “cool” identifikation

12
441

DARPA

Tidigare DARPA-chef och numera Google-chef Regina Dugan populäriserar transhumanismen. Hon försöker sälja in ätbara mikrochips och “coola” mikrochip-tatueringar för barn och tonåringar vid ett TV-framträdande i USA.

“This pill has a small chip inside of it with a switch, ” said Dugan. “It also has what amounts to an inside out potato battery. When you swallow it, the acids in your stomach serve as the electrolyte and that powers it up. And the switch goes on and off and creates an 18 bit ECG wide signal in your body and essentially your entire body becomes your authentication token.”

DARPA står för “Defense Advanced Research Projects Agency” [läs mer på svenska]

Läs mer på InfoWarsLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
12 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
John Weatherman
Gäst
8 januari 2014 kl 08:41

Nyheter från maj? Slow day som de säger i UK eller Alex Jones upptagen med att titta på FOX?. se video på http://allthingsd.com/20130529/motorolas-dennis-woodside-and-regina-dugan-talk-moto-x-tattoos-and-taking-big-risks-at-d11-full-video/

Janne
Janne
Gäst
8 januari 2014 kl 13:12

Här ligger Philip K Dicks värsta mardrömsvisioner i lä… Köpte serien “V” från 1983-84 på DVD nyligen och kan bara konstatera att den fiktiva Diana och hennes fascistiska rymdödlor är ordentligt akterseglade vad gäller teknologi för att förslava denna planetens befolkning i detta tidevarv.

Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
8 januari 2014 kl 16:01

Det här är inte bara fiction. Rösta på EU i år och läs på redan nu vad politiker lovar att utföra (senast 2050) om de får din röst! Deras planer verkar ha utgått från Philip K Dicks mardrömmar – coming soon next to your bed …

A trans-humanistic era within EU.
http://ec.europa.eu/digital-agenda/futurium/en/content/trans-humanistic-era

Red
Red
Gäst
8 januari 2014 kl 19:20

Jisses, jag citerar från: ec.europa.eu

A trans-humanistic era

“By 2050, a new form of human (a trans-human) will emerge, where ICTs and bio-medicine will fundamentally improve the human condition and greatly enhance human intellectual, physical, and psychological capacities. The augmentation of human beings’ cognitive and intellectual abilities through technological implants, such as memory and energy storage, will be possible.”

Perra J
Gäst
8 januari 2014 kl 20:31

William Gibson skriver om denna kommande verklighet (?)
i sina böcker…

Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
8 januari 2014 kl 23:16

Något annat som förskräcker är att EU:s framtidsvision verkar dela värderingar med ”Transhumanist Declaration” som är skriven av World Transhumanism Association (Humanity+).

Deras gemensamma tänk väcker frågor om vilka som egentligen styr biopolitiken på överstatlig nivå. Och vad vet våra politiker om EU:s futuristiska agenda? Svar måste avkrävas inför deras kommande valkampanjer av olika skäl – inte minst frågor som rör demokrati, etik, arbetsmarknad och hälsa.

I artikeln ”Democratic Transhumanism 2.0” påtalar James Hughes vikten av en stark demokratisk och liberal stat som kan skydda de artificiella posthumana mot majoriteten, dvs den breda allmänheten som han föraktfullt karaktäriserar som konservativa ”BioLuddites”.

Artikeln indikerar också att minoritetspolitiken, som vuxit sig mycket stark i västvärlden, troligen drivits fram av transhumanisterna för att försäkra att de posthumana får ett lagstadgat skydd efter transformationen. Skyddet är viktigt, menar han, inte minst mot de rasande massor som förväntas reagera mot effekterna av transhumanismen bl a en allt accelererande arbetslöshet.
Läs mer:
http://humanityplus.org/philosophy/transhumanist-declaration/
http://www.changesurfer.com/Acad/DemocraticTranshumanism.htm

drebo
drebo
Gäst
9 januari 2014 kl 05:07

Hemskt! när vet man när dessa blir ännu mindre och gömda i en potatis eller äpple, då är vi alla robotar av staten. och vem vet, pricies som en del bilar, kommer den ha en remote funktion som antingen förgiftar dig eller exploderar när nån vill…. detta är inte “farfetched” journalister i usa har redan blivit eliminerade….

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
9 januari 2014 kl 10:16
Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
9 januari 2014 kl 10:38

Singurality är det nya modeordet. EU har finansierat ett projekt (ramprogram) som syftar till ökad debatt om transhumanism.

Tag del av debatten! Läs mer och se filmerna om Biometrics, Body and mind enchancement and Digital globes för följande länk.

http://singularityhub.com/2010/09/28/eu-confronts-transhumanism-with-technolife-project-video/

Red
Red
Gäst
9 januari 2014 kl 18:16

Technolife Debate: final results

TECHNOLIFE has developed a method to map ethical issues at early stages of S&T and policy development and to represent social imaginaries relating to these ethical issues.

This is the final Technolife movie, summing up experiences from the project, and also including a number of quotes from participants.

http://technolife.no/

Mayne Sundewall-Hopkins
9 januari 2014 kl 20:08

Hj…ääälp ..stoppa världen, jag vill stiga av!!

Redhawk
Redhawk
12 januari 2014 kl 18:15

Det forefaller att en liten grupp har veldig lite å gjøre og kan spinner på en massa utopiske ideer. Husker tiden som student der vi hade mange filosofiske diskussjoner av dette slaget, -en flykt fra verkligheten. Hvordan ser verkligheten, verklig ut i verlden? Milliontals barn dør av svælt, mennisker lever i misere, Cooperativa exploartere fattige områden og initiere krig etter principen “søndre og herske”. Milliontals mennisker lever i flyktinglæger under katastrofale forlhold. Vi utroter djuren på vår planet og finner ” lite ” for sent at de var faktisk viktig for hele ekosystemet og dermed oss selve. Sålenge vi mennisker ikke inser att alt på vår planet er ett fin avstemt system som kunde vare i balanse om ikke mennisken med sin oformåge at se konsekvens av sitt handlande lengre en nesen rekker, blir mer insiktsfull.Først når vi har fått denne balansen på jorden kan vi starte og spinner på å utveckle nye tekniske forbedringer av menniskan, som då sikkert knappast trengs. Tenk på Amozonas indianen som lever lycklig og i balanse med naturen til “civilisasjonen førbedrer deres hvilkor.” For dette trengs ikke AI vi har allt dette uten å vare artificial, men måtte stimuleres reden tidligt som barn å tenke så. Når barn vexer uten kærlighet og værme med bare tekniske og andre pryler som sellskap samt ett overloaded system, måtte vi undrer då at man ikke kan anvender sin hjerne rett? Jeg trenge bare å tenke på Pharmaindustrin og deres agenda siden ca 60 år tilbake, då vet jeg hvilken framtid de fleste har å vente. interessant også at i den EU agendan nemnes ” the middle class”, det er den ende samhells skikt som har møjlighet og opponere seg. De har tid å informere seg, lever rett bra, trenger ikke kjempe for å øverleve dagen. De rike som æger mer en de kan ge ut under flere livstid har inget interesse å endre systemet som gynner dem, frånsett någre få filantroper. Vi er i en bra tid med mye mulighet til informasjon/ men også desinformasjon, vi har mye mer tid å informere oss, men kanske sløser bort tid med menisgløs avkobbling. Det viktigeste er å lere kjenne seg selv og vare ærlig til dette, for då har vi en bedre inndre kompass for vad som er bra eller dårlig. Tekniken gjør at vi isolere oss mere fra varandre istellet for å bygge en communikasjon på personlig bas.… Read more »