Bokrecension: “Be så ska du få – Lär dig att förverkliga dina drömmar”

publicerad 21 februari 2014
- Ivan Björn

mångfaldIvan Björn har recenserat boken “Be så ska du få – Lär dig att förverkliga dina drömmar” av Ester och Jerry Hicks. Den här fascinerande boken av Esther och Jerry Hicks kommer att lära dig att förverkliga dina drömmar så att du får det glädjefyllda och tillfredsställande liv du förtjänar.

Text: Ivan Björn, uppd. 22 feb

Det är ett ständigt återkommande och aktuellt problem för mänskligheten att acceptera mångfalden. Boken jag läst kunde inte beskriva det bättre. Det finns plats för alla olika tankar och erfarenheter.

Ur ditt ickefysiska perspektiv känner du inget behov av att utesluta eller kontrollera några människorna i din värld på grund av den oerhörda variation av erfarenheter, övertygelser och önskningar som existerar hos dem.

Du förstår att det finns tillräcklig med utrymme i ett expansivt universum för alla typer av tankar och erfarenheter.

ArcanumSkolan 2024

Det är din fulla avsikt att ta medveten kreativ kontroll över din egen livserfarenhet och dina egna skapelser – men inte att försöka kontrollera andras skapelser.

Variationen skrämmer dig inte utan inspirerar dig istället, för du vet att var och en skapar sin egen erfarenhet och du förstår att exponeringen för kontraster inspirerar dig i speciella riktningar och det faktum att andra kanske väljer annorlunda lösningar än du betyder inte att du har rätt och de har fel eller tvärtom. Du förstår värdet av mångfalden.

Boken hjälper dig att förstå på vilket sätt dina relationer, hälsoproblem, din ekonomi, dina karriärbekymmer och annat påverkas av de universella lagar som styr din tid och ditt rum – din verklighet – och du kommer att upptäcka kraftfulla processer som kan hjälpa dig att att följa med i livets positiva flöde. Det är din födslorätt att leva ett liv fyllt av allt som är gott – och den här boken visar dig hur du kan förverkliga det, på alla områden.

Hemsida: www.abraham-hicks.com


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq