Dagens Industri köpte Newsmill – Debattidningen stannar i Bonniers kontroll

publicerad 7 februari 2014
- av NewsVoice
Ann Rudberg - Privat foto
Ann Rudberg - Privat foto
Ann Rudberg – Privat foto

Journalisten Ann Helena Rudberg är först ut med nyheten att köpet av Newsmill är klart. Bonnier AB tar via Dagens Industri (DI) över debattsajten från Nyhetsbolaget som ägde den efter Bonnier. Nu är alltså Bonnier åter ägare genom sin tidning DI.

Uppgifterna kommer från TV4:s VD Åsa Tillberg. Ann Helena Rudberg frågade debattredaktören och ledarskribenten samt projektledaren Johan Östberg på DI vad som kommer att hända. “Vore det inte bra med en fristående debattsajt detta valår?”

Läs mer på Rudbergs blogg


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *