Inspektionen för Strategiska Produkter (ISP) polisanmäls för medhjälp till mord

0
294

ISPAtt ISP möjliggör för människorättskränkande regimer att få tillgång till svenska vapen är inte rimligt. Det innebär att myndigheten gör sig medskyldig till diktaturers brott. Därför polisanmäls ISP av representanter från Bahrain Salam for Human Rights, Kristna Fredsrörelsen, föreningen Ofog och Kvinnor för fred, skriver ETC idag.

Bild: faksimil från ETC hemsida, uppd. 21 feb

NewsVoice har varit i kontakt med Inspektionen för Strategiska Produkter och ställt frågor om vad myndigheten egentligen gjorde för att undersöka hur svenska raketgeväret Carl Gustaf kunde hamna i Burma. Undertecknad kommer att redogöra för vad ISP gjort för nytta i en artikel på söndag den 23 februari.

Svaret är: nästan ingenting.

Läs artikeln i ETC: “Vi polisanmäler myndighet för medhjälp till mord”

Text: Torbjörn SassersonLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer