Nobelpristagare: näring, antioxidanter, immunförsvaret eliminerar HIV

publicerad 11 februari 2014
- av NewsVoice

https://youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4

I den omvälvande dokumentären “House of Numbers” om AIDS som avslöjar hur HIV/AIDS används som ett ekonomiskt och politiskt instrument intervjuas nobelpristagaren Luc Montagnier som fann HIV-viruset. Han säger att HIV är tämligen enkelt att bota.

I intervjun säger Luc Montagnier följande:

1. Det finns flera sätt att bekämpa HIV tex genom bra näring, antioxidanter, bra hygien och genom att behandla parallella infektioner och parasiter i kroppen som tex malaria och tuberkulos.

2. Montagnier säger att ett starkt immunförsvar kan ta hand om HIV. En svältande person behöver i första hand hjälp med bra näring (mat) som hjälper kroppens immunförsvar.

3. Han menar att intressen är för inställda på läkemedel och vaccin för det är inte lika stora vinstchanser i att förbättra näringssituationen (motarbeta svält).

4. Elementära kunskaper och enkla vägar för virusbekämpning negligeras. Han säger att vatten (borra brunnar) är en nyckel till bekämpandet av HIV/AIDS.

5. Montagnier menar att vaccinförespråkaren Bill Gates (genom Linda and Bill Gates Foundation)  satsar på fel åtgärder tex vaccin.

I dokumentären “House of Numbers” framkommer att efter att HIV/AIDS  på 80-talet introducerades som det största hotet mot världshälsan har satsningarna på tillgång till rent vatten, utbildning och näring minskat på bekostnad av lönsamma vaccin och bromsmediciner i tex Afrika.

På Movement-of-life.org tipsar om dr Rath som beskriver vad läkemedelsindustrin inte vill att du ska veta om bromsmediciner mot AIDS.

Wikileaks avslöjade att USA from 4 januari 2010 beslutat att HIV inte längre ska anses vara en väsentlig hälsorisk.

Dokumentet som läckte ut stipulerade:

“As of this date, HIV infection will no longer be an inadmissible condition, and HIV testing willno longer be required for medical examinations for visa purposes.” Läs mer | källdokument

Text: NewsVoice

Relaterat