Snabb spridning av fågelinfluensa orsakar panik i Kina

publicerad 13 februari 2014
- Hans Bengtsson
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons

Flera influensavirus, bland dem fågelinfluensa och svininfluensa, som snabbt har spridit sig till åtta kinesiska provinser och storstäderna Peking och Shanghai, sprids allt snabbare dag för dag och orsakar panik i Kina. Bland människor har minst 181 fall av influensavirus varav 38 lett till dödsfall bekräftats sedan januari, enligt siffror som sammanställts från de lokala myndigheternas rapporter.

Text: Li Xia, Epoch Times och John Wang

Fram till den 9 februari har 179 fall av fågelinfluensan H7N9 rapporterats med 37 dödsfall, plus ett dödsfall i svininfluensan H1N1 samt ett fall av fågelinfluensan H10N8. De 179 registrerade fallen under de första 40 dagarna av året har överskridit Kinas officiella totala antal för 2013 vilket var 146 fall av H7N9, däribland 45 dödsfall.

Det första kända fallet av H7N9 hos människa uppstod i östra Kina i mars i fjol. Viruset dök upp igen i oktober och har snabbt spridit sig sedan januari, främst i sydöstra Kina. Enligt Kinas center för kontroll och förebyggande av sjukdom rapporteras i genomsnitt 5-7 fall av H7N9 per dag, och antalet ökar.

Läs hela artikel på: Epoch Times

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Vi har kanske inte bara en vaccinationskampanj att förvänta utan vi kommer kanske allt närmre ett “skarpt” läge?

  ”Naturlig” epidemi eller orkestrerad? ”Något stort måste hända” för att vända opinionen i EU-vänlig riktning inför det stora ödesvalet i maj som rör den stora frågan närdemokrati eller totalitarianism? Fn fattas 2/3 av alla svenska lagar i Bryssel. En röst till Bryssel innebär allt fler lagar fattas ovanför våra huvuden.

  Skräckpropagandan, som byggts upp efter 9/11 och intensifierats genom olika hotbilder inom klimat, krig/militär upptrappning, övervakning/kontroll, terrorism och folkhälsa, handlar om en politisk ”valarkitektur” för att i ”samhällets intresse” hjälpa till i folks beslutsfattande genom att våra känsloliv ”knuffas” så att rätt beslut fattas.

  Allt handlar om att destabilisera vår trygghet på alla möjliga fronter. Författarna Cass Sunstein och Richard Thaler ger i boken ”Nudge” olika exempel på ”knuffteknikens” användbar. Knuffandet har blivit högpolitiskt intressant och tillämpas därför på olika finurliga sätt.

  http://www.spiked-online.com/newsite/article/standing_up_to_the_new_paternalists/14174#.UwCqa4Xf9K0

 • Influensa… 😉

  But now Peter Doshi, PhD, writing in the online BMJ (British Medical Journal), reveals a new monstrosity. It’s all based on the revelation that most “flu” is not the flu.

  Follow this closely. If you blink, you might miss it.

  You see, as Doshi states, every year, hundreds of thousands of respiratory samples are taken from flu patients in the US and tested in labs. Here is the kicker: only a small percentage of these samples show the presence of a flu virus.

  This means: most of the people in America who are diagnosed by doctors with the flu have no flu virus in their bodies.

  So they don’t have the flu.

  Therefore, even if you assume the flu vaccine is useful and safe, it couldn’t possibly prevent all those “flu cases” that aren’t flu cases. The vaccine couldn’t possibly work.

  The vaccine isn’t designed to prevent fake flu, unless pigs can fly.

  Actually, most flu cases are “bacteria cases,” “fungal cases,” or “pollution cases,” or “tainted food” cases, or “eating GMO cases,” or something else. But they aren’t the flu.

  Från 2013:

  http://jonrappoport.wordpress.com/category/germ-theory/

 • Tyvärr är det bortom alla tvivel att bakom vaccinindustrin finns samma företag (eller företag med samma ägare) som arbetar med att ta fram biologiska stridsmedel. Anställda på ett läkemedelsbolag kan byta arbetsgivare och sedan arbeta för ett privat bolag inom den militära industrin. Det är bara olika bolag med olika affärsidéer och ibland med samma ägare.

 • att framställa och sprida virus och sedan tillverka vacciner – en lysande affärsidé! Sprider man dom i Kina är det ingen som kan kontrollera det hela. Helt ofarligt för det kriminella företaget eller vem det nu än är som gör det..

 • Brukar inte några dö av influensa… är det något nytt?

  Men när det gäller Kina så är det bra att bevaka det som händer, för det kan ge signaler om vad som är på gång. Antagligen är det dags att få ut lite rädslostämning och få ut att vaccin kan rädda oss, med nya massvaccineringar igen, i en del länder i alla fall, så folk kan “vara på säkra sidan”… vad är mer lönsamt är varningar för en pandemi… – det skulle var två varningar…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *