Ännu ett Marsprojekt: “Inspiration Mars” vill ta två astronauter till Mars 2021

publicerad 1 mars 2014
- av NewsVoice

Mars-One

Dollarmultimiljonären och rymdturisten Dennis Tito är finansiären bakom projektet “Inspiration Mars” som ska ta två astronauter till Mars år 2021, men de får inte möjligheten att landa och resan är helt beroende av NASAs raketer och en ombyggd Orionkapsel, skriver NBC News.

Inspiration Mars’ current plan for a 582-day round trip was the subject of a congressional hearing before the House Science Committee on Thursday.

Doug Cooke, en tidigare NASA-chef och som tjänstgjort som rådgivare för Inspiration Mars säger att resan kommer erbjuda astronauterna en 40 timmar lång vy av Mars när de rundar planeten. Kapseln kommer dock inte att vara närmare än att Mars blir större än månen när den betraktas från jorden med blotta ögat.

Ett annat Mars-projekt som NewsVoice skrivit om är Mars One. Det projektet är mer djärvt för det ska placera astronauter och en permanent bas på Mars med startdatum från jorden 2018. Dessa astronauter kommer dock inte att få en returbiljett till jorden. Mars One skriver på sin hemsida att de ska skicka 4 permanenta astronauter till Mars var fjärde år därefter.Så här kan du stötta Newsvoice

 • Laura Eisenhower är en amerikanska som för några år sedan gick ut med att hon blivit tillfrågad av en regeringsagent om hon ville bosätta sig på en amerikansk bas på Mars.
  Hon är sondotter till förre presidenten Dwight D. Eisenhower. Det har rönt stor uppmärksamhet i USA och hon har varit gäst ett flertal gånger i radioprogrammet Coast to Coast som leds av George Noory.
  Hon vägrade att flytta till Mars och pratar nu om detta i olika radioprogram i USA.
  I en färsk dokumentär gjord av Kerry Cassidy och Bill Ryan (Project Camelot) berättar en kille från Utah att han pratat med en byggnadsarbetare som färdats i ett rymdplan till Mars på endast 33 timmar från en superhemlig bas i Utah. Denna hemliga bas filmas av Project Camelot gänget när en vaktstyrka dyker upp och agerar hotfullt medan allt filmas.

 • Har sett ett vittnesmål någonstans att det finns redan ett samhälle med 500 000 människor på mars och att det ljugs för oss om mars “ogästvänliga” atmosfär. I samband med ovanstående tänker jag på chemtrails som existerar sedan 50 talet. På klimatmöten kommer det förslag att vi borde kanske bespruta och påverka klimat. Det serveras till allmänheten något som redan sker. Människor på mars utan returbiljett? Ska de vänja allmänheten vid tanken att vi kan överleva där? Och sedan någon gång år 2050 dyker det plötslig upp ett samhälle i tv ruta som en lyckad projekt? Samhället som redan idag finns där? Jag bara undrar. En sak vet jag att vi vanliga människor är behandlade av makten som dumma idioter, till vilka man inte säger saker och ting som de ligger till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *