Brandskydd i hemmet: Att elda säkert börjar med rätt inköp och installation

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 mars 2014
- NewsVoice redaktion

elda säkert brandskydd

Nästan hälften av alla villabränder är eldstadsrelaterade meddelar Brandskyddsföreningen, “Aktiv mot brand” och Sveriges räddningstjänster som ligger bakom Eldarätt.se, en sajt utbildar bostadsägare att elda brandsäkert i hemmet.

Brandskydd.tv sammanfattar en enkel utbildning indelad i tre delar: köp rätt, installera rätt och elda rätt.

Läs mer om de konkreta råden på Brandskydd.tv | NewsVoice stödjer Brandskydd.tv som ska minska brandriskerna i Sverige

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Brandskydd