RT.com interviews Dr. Steven Greer: Disclosure imminent

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 mars 2014
- NewsVoice redaktion

Abby Martin talks to ufoologist, Dr. Steven Greer, about his work with the Disclosure Project, an organization that has collected testimonies from over one hundred US government officials concerning the existence of extra-terrestrial life.

The Disclosure Project: Witness testimonies


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Ett nära förestående “avslöjande” verkar mindre troligt givet utvecklingen just nu. fast det beror ju på vad som är “nära förestående”. Om man med det menar inom kommande 2-3 år kan jag hålla med. Det är sagt att NASA kommer vara ledande i att förbereda mänskligheten på förekomsten av andra civilisationer. Och vi kan se att från ca 2000 så har NASA successivt fört in den tanken, nu senast med att visa på att exoplaneter liknande Jorden faktiskt finns. Det spännande är att flera s.k. UFO-organisationer aktivt motarbetar det man säger sig arbeta för. Vad mina egna erfarenheter anbelangar så har jag givits åtskilligt med info och dessutom varit med i delar ev den planeringen, tillräckligt för att förstå att en öppen kontakt kommer att ske. En intressant info vi fick för ett år sedan var “nu har alla människor gjort sina val. Nu kan varken ni eller vi göra något mer. Nu måste allt ha sin gång”. Dvs våra val skall upplevas och genomlevas. Vilket sannolikt medför en ganska så stökig resa fram till tidpunkten för ett avslöjande/kontakt. Det har även antytts att den kan föregås av en geologisk katastrof, i vilken det nuvarande samhällssystemet totalt kommer att utraderas. Man förstår då varför det byggts stora underjordiska baser till vilka makteliten tänkt fly. Ovetande om exakt vad som kommer att hända. Om deras baser blir föremål för översvämning och landsänkning blir det kanske inte så kul att vara där.

 • Är det tänkbart att De andra (allt har ett medvetande) börjat ge sig tillkänna på ett mer manifest sätt nu med tanke på de ödesmättade problem vi står inför med en överhet på väg att utplåna vår värld och exploatering/kontaminering av rymden?

  Det militärindustriella komplexet bedriver en transhumanistiskt inriktad forskning med DARPA-projekt med robotar som ska delta i cyberkrig i interdimensionella sfärer ; ”battlefields”. Frågan är vilka de ska bekämpa i de andra dimensionerna. Vilka är de senaste terroristerna som hotar US säkerhet? Är det intelligenta plasmoider?

  Rapporten ”Qantum TDG” handlar bl a om plasmoider i relation till ufo m m. Författaren har haft stora problem med försök till nedsläckning av informationen. Han tassar kring områden som även NASA är intresserade av. http://www.tgdtheory.fi/public_html/magnconsc/magnconsc.html

  Mer läsning:
  The cosmic serpent. DNA and the origins of knowledge av Jeremy Narby

 • Det här är ett ämne som borde diskuteras mer öppet men är, av olika skäl, stigmatiserat. Det är i sig inget konstigt med ”De andra”, icke mänskliga varelserna som myter och folklore redogör för världen över. Kommunikationen med dessa varelser/energier kräver dock professionella hantverkare i form av schamaner; naturbarn – utvalda och specialbegåvade. Ca 2% av befolkningen i världen har en naturlig fallenhet för transcendens och övergång till andra dimensioner. Andra behöver ha stimulantia.

  Det metafysiska är en evig dimension och allomstädes närvarande i oss. Forntidens metafysiska varelser är således inte utdöda utan lever vid sidan av oss. Moderniteten har socialiserat oss ifrån dem. Greer slår på trumman för en disclosure. En sådan behövs inte för ”natives” eller för de som använder esoterisk epistemologi. Graham Hancock menar att alla religioner har schamanistiska drag i sig i grund och botten och förmedlar insikter från andra dimensioner.

  Det mesta av den västliga vetenskapen är en pseudovetenskap där vetenskapsmän ”leker” forskare utifrån kvantifierbara observationer. Denna typ av kunskapsbildning skapar, förutom ganska existentiellt värdelösa kunskaper, också falsk verklighetsbild (jmfr Platons grottbeskrivning) som med lagstiftningen legitimerar exploatering, förgiftning och utarmning av allt liv. De befattar sig inte med verkligheten som den är utan som de vill ha den till för att passa sina syften. Om verkligheten hade utforskats seriöst hade vi haft en helt annan livsföring. ”Man exploaterar inte en natur som talar till en”. Hans Peter Duerr

  Mer läsning:
  Drömtid. Om gränsen mellan det vilda och det civiliserade av Hans Peter Duerr.
  Supernatural. Meetings with the ancient teachers of mankind av Graham Hancock

 • Det är möjligt att det finns en hel del intressant i det material som dr Greer. m.fl. har samlat ihop. Har inte orkat titta närmare på det. Däremot är jag väldigt misstänksam mot någon stor “disclosure” som han, David Wilcock, med flera marknadsför. Tycker att det finns flera varningsklockor som tyder på att det kan finnas en mörkare agenda bakom detta (se min kommentar under en artikel om Snowden). Detta är “hope porn” (som en alternativforumsskribent träffande beskrev utsagorna av detta gäng).

  Med det sagt tycker jag det mest intressanta och lyssningsvärda i detta videoklipp var efterkommande inslag där programledaren förklarade varför den här brofilavstängningsskandalen fick så mycket uppmärksamhet. Däremot höll jag inte alls med henne i det sista inslaget (d.v.s. hennes definition av vad som är musik)…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *