Russia: We Won’t Repay the Bankers if U.S. Imposes Sanctions

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 5 mars 2014
- News@NewsVoice

Info Wars. A Kremlin economist, Sergei Glazyev, told RIA Novosti the Russian government may not repay loans owed to the financial cartel if the United States imposes sanctions on the country in response to the Crimea intervention.

“If sanctions are applied against state structures, we will be forced to recognize the impossibility of repayment of the loans that the US banks gave to the Russian structures. Indeed, sanctions are a double-edged weapon, and if the US chooses to freeze our assets, then our equities and liabilities in dollars will also be frozen. This means that our banks and businesses will not return the loans to American partners,” he said.

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Russia
Stöd NewsVoice 2024
  • hörde just på radio att Björklund(FP) ville släppa in Ukraina i EU utan att de behöver kvalificera sig.
    Lika som Rumänien, ingen kvalificering där heller.
    Agendan är tydligen att tränga ut Ryssland till andra sidan av Uralbergen. Allt snack om EU som fredsprojekt faller helt.

  • Det här vad USA med Mcain och Kerry i spetsen sysslar med är rent hets för att elda på situationen.De vill ett krig till så de kan sälja en massa vapen till den amerikanska krigsindustrin.Fortfarande hörs inget om vad Kina säger.I de närmaste dagarna vi kommer att se om Europas ledare är helt sålda till USA och gör vad Obama säger till de eller de till slut vaknar och inser att de driver hela europa och dess invånare i katastrof bara för att de ska lyda USA.USA och dess ledning är så högmodiga att de betraktar Putin som ett barn som lyder inte vad föräldrarna säger och tror att de kan göra vad de vill med Putin och Ryssland.De kommer kosta mycket för de om de fortsätter på det här sättet.Det sorgliga i den hela är att de vanliga medborgare som kommer dra den kortaste stickan och lida mest.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *