Se hela webb-TV-serien H+ om transhumanismens faror

5

Webb-TV-serien H+ handlar om hur transhumanismen kan gestalta sig i framtiden. I serien producerad av Bryan Singer som låg bakom X-Men är en smartphone inte längre nödvändig. Istället har användaren ett litet implantat i hjärnan som sköter kommunikationen. Användaren upplever information via internet, styr sina sociala konton och mycket mer inne i huvudet.

Definition: Transhumanism är en internationell intellektuell och kulturell rörelse som förespråkar användning av teknik för att förbättra och utöka människans mentala och fysiska egenskaper.

Reklamen i denna framtidsvärld är i stor utsträckning fokuserad på att erbjuda människor utan implantat att ta del av de nya tekniska landvinningarna som transhumanismen erbjuder, teknik som “förbättrar” människan och som gör att användaren är online dygnet runt.

Den ständiga uppkopplingen är även ett hot. Webb-TV-serien varnar oss för att tekniken kan ta över våra liv och förstöra oss. Mycket riktigt så går det åt skogen. En dag frigörs ett virus i implantaten som dödar en tredjedel av världens befolkning.

Varje avsnitt är cirka 6 minuter långt, men de kan ses i en följd. Se serien på din smartphone innan du måste köpa ett hjärnimplantat.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Macula_Transfer
Macula_Transfer
Gäst
27 mars 2014 kl 10:39

Storebror är mästare på att framställa det negativa och kontrollerande som något positivt! En eloge för det. Jag lyfter fram ett citat här (som visserligen är ryckt ur sitt sammanhang, men så talande): “Telepathic communication is universe-wide/…/ Most people on Earth believe only what they’ve personally experienced or have been taught, and telepathic communication isn’t widespread in either category.” Via den den endokrina Tallkottkörteln, känd som tredje ögat, är ordlös kommunikation individer/entiteter emellan helt naturlig. Men då behöver man öppna sina chakran. Personligen har jag inte nått dit än…

Macula_Transfer

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
26 mars 2014 kl 00:11

Ännu ett exempel på att ‘nu är vi där igen’ ..mänskligheten.
Otäckt ..är bara förnamnet!!
Se: http://www.naturalnews.com/044428_genetic_modification_babies_FDA.html

ruben
ruben
Gäst
25 mars 2014 kl 19:34

Dessutom om man belönar empatiska barn och unga, så kommer kunskapen som ett brev på posten.

ruben
ruben
Gäst
25 mars 2014 kl 19:29

De här samhället är nog närmare än vi tror och mer långt gånget än vi kan ana i transhumanism. Men det är än så länge möjligt vrida idiotin tillbaks till en bättre väg som jag förstått. Börja med att skolorna inte bara skall efterfråga kunskap. Kunskap är inte alltid den största tillgången. Det finns många små och unga människor med enorm empati/medkänsla. Det är en egenskap som skall ha fördel i uppmärksamhet och status, jämfört med enbart materiell kunskap, om vi vill bevara ett mänskligt samhällsskick. När kan vi göra det?

Bo Sonnsjö
Bo Sonnsjö
Gäst
25 mars 2014 kl 03:36

Usch vilka hemska och sjuka tankar – något för “Storebror”- för att se till att endast hans tankar får styra världen, som om det inte skulle räcka med att vi har myndigheter, regeringskanslier, Bryssel där paragrafer tolkas så det passar “MAKTEN”, eller modellen “Putinland” … En fortsättning på utvecklingen från Animal Farm, Kafkas Processen … “Krig är Fred…” etc etc