Fd Merck-läkare förutspår Gardasil kan bli största skandalen i medicinsk historia

3

Bernard DalbergueDen fd Merck-läkaren Dr Bernard Dalbergue intervjuades avtidningen Principe de Santé. Dalbergue berättar om sina erfarenheter från läkemedelsindustrin och hur han blev förförd av det senaste modet, snygga bilar, pengar och förskingring. Efter 20 år  sa hans samvete att det var dags att sluta.

Text: Vaken.se | Foto: Faksimil från video nedan

“I intervjun berättar doktor Dalbergue berättar om sin förvåning när Marcia Angell, tidigare chef för den ansedda New England Journal of Medicine, lämnade sitt jobb eftersom hon trodde att läkemedelsindustrin manipulerat den kliniska forskningen och kontrollerade alla uppgifter som kom till allmänhetens kännedom. Hon, liksom många andra, menade att vetenskapliga studier som på ytan beskrevs som objektiva och oberoende, i själva verket var skrivna av läkemedelsindustrin.”

Läs mer på Vaken.se


Video: Dailymotion.com


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lennart Mogren
Gäst
24 april 2014 kl 18:30

Kom ihåg att skriva på petitionen som
“kräver att regeringen tillsätter en utredning med oberoende experter med uppdrag

att utreda hur beslutsprocessen om massvaccinering gick till
att ge förslag på regelverk som ska hindra politiker och hälsovårdsmyndigheter från att göra allvarliga felbedömningar i framtiden.
http://www.skrivunder.com/utred_vaccinskandalen

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
24 april 2014 kl 17:29

Som vanligt är det förstås stora (STORA!!) inkomster det handlar om ..för vissa – men lidande som följd för många av dem som vaccinerats! 🙁

Margareta
Margareta
Gäst
24 april 2014 kl 12:46

Äntligen träder en “insider” fram! Har skrivit om både Gardasil och Vioxx på flera Facebook-sidor och fått massivt motstånd från folk från Vetenskap och Folkbildning. De viftar bort kritiken och en sade “jag är glad att jag lät min dotter ta gardasil”. Samtidigt förtalas vittnesmål från folk som har blivit hjälpta av alternativa metoder vid sjukdom. Jag har alltså upplevt detta massiva försvar för betald forskning (men detta viftas också bort) via Facebook.