Italiensk senator vill offentliggöra hemligstämplade avtal med USA om atmosfärbesprutning

publicerad 2 april 2014
- K. Reporter
Domenico Scilipoti

Den italienske senatorn Domenico Scilipoti har nyligen begärt att den italienska staten genom premiärministern offentliggör hemligstämplade dokument om atmosfärbesprutning.

Text: K. Reporter | Foto: Fábio Rodrigues Pozzebom Wikipedia

Senatorn från ”Forza Italia” menar att den italienska regeringen gjort hemliga överenskommelser med USA.

Enligt Scilipoti träffade Italien ett bilateralt avtal år 2002 med USA om klimatforskning. Året därpå år 2003 gav tidigare försvarsministern Antonio Martino USA:s flygvapen tillstånd att flyga över italienskt luftrum.

Från och med det ögonblicket har vårt lands invånare utsatts för stora hälsorisker, anför senatorn. Flygen släpper ut tungmetaller och kemikalier i luften som bildar långa streck och förorenar regnet och skadar jordbruket.

Källor

Agenparl.it: Scie chimiche: scilipoti chiede l’abolizione del segreto di stato

Geoengineering Watch: Italian Senator Demands Declasification And Disclosure Of “Chemtrail / Geoengineering” Spraying

Note 1. In Italy there is a newly coined term “pentito” which refers to key persons in organised crime who turn state evidence and whose evidence becomes crucial in establishing a case and uncovering cover ups and intrigues. There is no proper word to translate it into English, but the literal translation is “confessed person”. The new culture of “pentiti”/informers in Italy in the last years has started to break the back of the mafia and expose not only mafia gangsters who were protected by long years of mafia secrecy within the mafia organisations (omerta’ – silence, on pain of death), but also their political allies.


Så här kan du stötta Newsvoice