Annons: Leo Angart håller föredrag om synträning den 29 april 2014

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 april 2014
- NewsVoice redaktion
Leo Angart

Har du något brytningsfel? Lider du av astigmatism, närsynthet, översynthet, skelning eller koordinationsproblem? Kom på föredraget.

Leo Angart, en internationell tränare och utvecklare av NLP baserade program. Han är kanske mest känd för sitt arbete med att återställa synen för såväl vuxna som barn . Leo reser över hela världen för att genomföra synträning. Helt enkelt hjälpa människor att se bättre på naturlig väg.

Ann-Marie Näslund heter kvinnan i Sverige som själv sökte en naturlig metod för att slippa sina glasögon och detta ledde henne till ett samarbete med Leo. Leo kommer numera regelbundet till Sverige för att genomför sina kurser i synträning. Du kan läsa mer om synträningen på www.naturligsyn.se

Mer info på: NLP Föreningen

Tisdag 29 april 2014, KL 18:00-20:30


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *