NASA-expert om riskerna och möjligheterna med geoengineering

3
241

Torka, svält, geoengineering med globala risker kanske redan är den nya verkligheten i en värld som försöker orkestrera naturen och bekämpa klimatförändringar medan experter grälar om vilken stat eller organisation som har rätten att sätta upp reglerna för hur planetens trädgård ska skötas.

Source: Ustream

I denna NASA-presentation diskuterar Riley Duren som är ”Chief Systems Engineer” på avdelningen ”Earth Science and Technology Directorate” vid NASA JPL risken och möjligheten med geoengineering. Föredraget tar upp galna vetenskapsmän och hur väderkontroll kan användas som vapen.

”Chemtrails and geoengineering are no longer the things of conspiratorial speculation or retro science fiction — they are the scenarios shaping the world to come as science contemplates how far is too far for man to go in the name of a global environmental crisis?, skriver Truth Stream Media som nedan kommenterar NASA:s presentation.  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Det är helt vansinnigt att använda vädret ur militär synpunkt och avsiktligt göra så folk inte får någon mat. Alla vet att det hela kommer från USA. Ingen annan har råd med sådant. Enda sättet att få dem att sluta med det är att krascha dollarn. Den enda nation som avsiktligt kan göra det är Ryssland tillsammans med Kina. Den dagen eller så upphör chemtrailsen samt påtryckningarna att vi måste äta den förgiftade GMO-maten som man också dör av.

  2. Till ovanstående kommentar, det är något märkligt på gång. Svenska politiker och myndigheter gör allt vad de kan för att lägga ned svenskt jordbruk så vi enbart blir hänvisade att äta GMO-mat samt mat importerad från USA.

  3. Det där har man inofficiellt gått igenom i många kretsar både i Sverige och utomlands. Sedan den tysta statskuppen 1986 har ingen svensk regering haft modet att själv styra landet. Alla har sprungit andras ärenden vilket nu har kulminerat i en fullbordad vasallstat under det militärindustriella komplexet. Antingen vill inte folk ens tänka på det eller också har de sitt levebröd ifrån det. I detta sammanhang blir det inget konstigt i det du skriver om att folk föds upp med GMO, hukar i tystnad bakom sin TV eller står med mössan i hand och tar emot sin Fas3-betalning för ett väl utfört livsverk.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här