Terry Evans nya nättidning Ascala.se lanseras

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 april 2014
- NewsVoice redaktion

Ascala.seFör 20 minuter sedan lanserades TV-mediet Terry Evans Ascala som nättidning. Ascala blir därmed digital. Den nya tidningen har byggts upp av Malou Thorman. Sasser Media Lab har funnits med som stöd i processen i bakgrunden.

Tanken är att läsarna snabbare ska kunna läsa aktuella artiklar om den inre kulturen. Läsarna ska kunna välja om de vill betala för att komma åt artiklar under en månad eller ett helår.

Den nya tidningen tar fasta på människors upplevelser likväl som forskning på människans medvetande.  Vetenskap är bra, men direkt erfarenhet har ofta större personlig betydelse än vad vetenskapsmännen påstår.

Just nu kan du läsa ett 30-tal artiklar helt gratis.

Besök: Ascala.se

ArcanumSkolan 2024

Läs en intervju med Torbjörn Sassersson om remote viewing


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Med ett stort intresse har jag läst Torbjörns redogörelse för sina erfarenheter i Ascalas artikel “Att se utan att synas”
  Mina tankar kring detta är.
  Vi alla är EN. Därför kan det inte finnas något varken dold eller hemligt. Vi alla är en energi med olika vibrationer och därmed olika världsbild och erfarenheter. Detta ger oss en illusion om att vi är individer som främjar oss från tanken om EN Helhet och därför tror vi att vi kan ha hemligheter för varandra som ingen har insyn i. Detta fungerar givetvis i en värld som är baserad och skapad av oss själva med TID och RUM. Tid och rum finns här för att vi ska kunna specificera våra upplevelser. I denna illusoriska verklighet går det att gömma sig för energetisk scanning, eller så går det att “gömma” information i energi fältet och bara de som vibrerar med en viss vibration kommer åt den.

  I de högre energetiska sfären finns inget hemligt.

  Torbjörn säger att när man lämnar kroppen har man en känsla av att man håller på att dö tills man vänjer sig och upplöser rädslan inom sig. Då öppnas det nya möjligheter till medvetandet.

  Det är precis detta! När man kliver åt sidan av denna illusoriska värld, genom att dra sig till mera formlösa sfärer där tid och rum inte härskar så kan man se och förstå att vi alla är EN och att hemligheter egentligen inte existerar.

  Spontana andliga upplevelser är det inget fel på, men det finns en svag sida hos dessa och det är att man vill gärna förklara sådana personliga upplevelser och fenomen med det man känner till. Är man religiös så förklarar man dessa med de kända religösa begreppen, eller med rädsla.

  Det är alldeles riktig som Torbjörn säger att medvetet riktade energiupplevelser är det som är rätt. Det är varje människans rätt att skapa sin egen verklighet och inte vänta på vad andra ska säga, tycka, eller läsa några begränsande anvisningar om hur man ska bete sig eller motta sådana upplevelser.

  Om de människor som levde här på jorden för si så där 40 000 år sedan och byggde pyramider inte levde med medvetna och riktade energetiska upplevelser så skulle pyramiderna aldrig vara byggda. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *