Terry Evans nya nättidning Ascala.se lanseras

publicerad 11 april 2014
- av NewsVoice

Ascala.seFör 20 minuter sedan lanserades TV-mediet Terry Evans Ascala som nättidning. Ascala blir därmed digital. Den nya tidningen har byggts upp av Malou Thorman. Sasser Media Lab har funnits med som stöd i processen i bakgrunden.

Tanken är att läsarna snabbare ska kunna läsa aktuella artiklar om den inre kulturen. Läsarna ska kunna välja om de vill betala för att komma åt artiklar under en månad eller ett helår.

Den nya tidningen tar fasta på människors upplevelser likväl som forskning på människans medvetande.  Vetenskap är bra, men direkt erfarenhet har ofta större personlig betydelse än vad vetenskapsmännen påstår.

Just nu kan du läsa ett 30-tal artiklar helt gratis.

Besök: Ascala.se

Läs en intervju med Torbjörn Sassersson om remote viewing