US corn exports to China drop 85 percent after ban on GMO strains – industry report

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 april 2014
- NewsVoice redaktion

RT.com. China’s rejection of shipments of US corn containing traces of unapproved genetically modified maize has caused a significant drop in exports. According to a new report, US traders have lost $427 million in sales.

Overall, China has barred nearly 1.45 million tons of corn shipments since last year, the National Grain and Feed Association (NGFA), an American industry association, said Friday.

Read more


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Vart kommer den säden att säljas nu? En väl så viktig fråga efter det att Kina inte vill och Afrika förbjudit den typen av GMO?

    Vilka kommer att få betala det kalaset? Vad kommer Monsanto och dess påhejare att göra nu??? Blir det försäkringsindustrin som får ta stöten?? Eller kanske dess övriga kunder, för några kommer att tvingas betala …

    Är det inte så det går till i den världen????

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *