Är dr Erik Enbys upptäckter grunden för nytt cancerparadigm?

publicerad 21 maj 2014
- av NewsVoice

Erik Enbys föredrag vid seminariet “Nya synsätt på cancer” i Höllviken i april 2014. Enby berättar om och visar bilder på hur han kommit fram till sambandet mellan cancer och svamp.

Källa: Canal Second OpinionSå här kan du stötta Newsvoice

 • Den här italiennske läkaren kom på detta för flera år sen. Han vart utesluten från läkar kåren i Italien. Och fick inte utöva sina ingrepp på patienter med cancer. Han har en väl fungerande mottagning i USA/England med flera andra länder, konsulterar och hjälper via e-mail. Många har välfärdat dit med ett gott resultat. Här är länken, Se på alla tre delar.

  https://www.youtube.com/watch?v=nn_nMVShU3U

 • @Bjarki
  Är tråden deprimerande så är det mest tack vare den sortens svavelosande inlägg som kommer från dig.
  Är det nån idé att diskutera med dig? Jag kan ju dock försöka. Erik Enby tydliggör att han inte säger att ALL cancer är svamp. Det visar att du inte sett videon, du “vet” redan?

  Jag har själv massvis med släktingar och vänner som dött i cancer. Vad jag frapperas av är att någon som som drabbas av sjukdomen 2010 får exakt samma behandling som min farfar som dog i cancer 1948. Det är alltså strålning/operation/kemoterapi + morfin mot smärtan. Något är fel.

  Vetenskap fungerar (det har du i alla fall rätt i) – om den inte korrumperas och styrs av ekonomiska intressen.

 • Denna tråd är deprimerande!1 Skulle en “zapper” hjälpa mot Cancer? Strunt!!. Vet ni något om Cancer här? Min far har haft en form av blodcancer och jag kan försäkra er om att det inte var en “svamp”. Det är en fantastiskt korkad förenkling. [text borttagen pgg apersonangrepp] Dessutom fungerar VETENSKAPEN faktiskt Martin Gustafson även om den inte alltid passar alternativflummares världsbild. Vad sjutton är vetenskapliga partiet förresten? Om ett sådant parti skulle finnas så lär det ju knappast ha medlemmar som skriver uppskattande om Dr Enby på Sassersons Newsvoice. Om en läkare börjar syssla med kvacksalveri så drar man givetvis in hans läkarleg. Precis som man gör med körkort och flygcert etc om man missköter sig. [text borttagen pgg apersonangrepp] ( kom nu inte dragandes med att de är missförstådda genier ) Sluta ge folk falskt hopp genom att ge utrymme åt dessa figurer. Även om ni inte kan ta till er logiska argument eller orientera er i forskningsläget. Lyssna då till känsloargument.. Ni tror att ni befinner er i en “Goliat och David” situation där “Big Pharma” är boven och ni är de enda som står upp för “sanningar”. Det är inte ens nära sanningen. Det är ni som ger de verkliga bovarna en röst. [text borttagen pgg apersonangrepp], för att de helt enkelt har fel!!! [text borttagen pgg apersonangrepp] Det ni gör på NewsVoice är att sprida ren desinformation och propaganda. Ni borde skämmas, men det kommer ni förmodligen aldrig att göra. Lyssna gärna på detta radioprogram om Dr Enby. ( Men detta program har ni förstås redan synpunkter på här på Newsvoice? det utgår jag ifrån. Man får hoppas att någon som surfar in på denna sida lyssnar med öppet sinne i alla fall )

  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/347367?programid=1272

  • Bjarki Klellson,

   Snart sagt dagligdags läser man i gammelmedia om bl.a. fuskstudier och mutor inom läkemedelsbranschen – och att den sjuka vården mest symptombehandlar (..även cancer) vet väl alla vid det här laget. Dr Zemmelweis blev också förlöjligad på sin tid – emellertid visade det sig att han hade rätt i sina ‘teorier’!

   Öppet sinne ..som ditt menar du? Man kan snart inte vare sig läsa svenska tidningar, lyssna på svensk radio eller titta på svensk tv – tala om selektiv information och propaganda!

   Att ha olika åsikter är inget att skämmas över. Den som behöver skämmas är den som hänsynslöst vräker ur sig respektlösa oförskämdheter – det är inte rätt sätt att bearbeta vare sig sorg eller rädsla…

 • Med de lagar som skapats får vi vara försiktiga när vi hjälper människor att hjälpa sig själva, tills vi skapat en miljö där vetenskapen fungerar som den ska igen. På så vis kan vi förhoppningsvis hjälpa fler. Ett sätt kan ju vara att inte nämna “cancer” alls i dessa sammanhang, men bara hjälpa människor att behandla olika mikrober som bevisligen kan ses i mokroskop. Tack till Universum på förhand att det hela kommer lösa sig till allas glädje.

 • Verkligen intressant med Erik Enbys föredrag. Såsom han påpekar växer infektioner i bollform, alltså sfäriskt inifrån och ut för att via mycelier bilda svamp och till slut det som kallas cancer. Vad läkare tittar på är prover i 2D fast vi lever i 3D och som Erik Enby säger måste forskare se runt hörnet ibland för att veta vad som egentligen händer. Han har ju redan varit på kollisionskurs under många år eftersom det är Big Pharma som försöker styra utvecklingen. Om forskning kan samordnas istället för att som idag delas upp i tårtbitar efter discipliner skulle utvecklingen ta ett jättehopp. Allt hänger ju ihop. Vi har ett subatomärt laddningsfält som påverkas av till exempel mikrovågor. Mikrovågor och magnetfält kan både bota sjukdomar och skapa dem. Zappern är ett bevis på detta http://zapper.wikia.com/wiki/Audio-programmed_zapper
  Hur laddningsfältet fungerar har Miles Williams Mathis http://milesmathis.com/ räknat på under det senaste decenniet. Vad som han gjort är kanske lite väl stort för att accepteras under en generation av vetenskapare styrd av kommersiella krafter. Han råkar ju ut för samma kritik från gällande maktstrukturer och enskilda bokstavstrogna som Erik Enby. De sitter i samma historiska båt som Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Albert Einstein och Nikola Tesla med många andra vars namn står att finna i diverse historieböcker.

 • @zecharia. Vem på SÖS utvärderade zappern? Finns det dokumentation? Vilken typ av cancer gällde det?

 • Är helt övertygad om att han har rätt. Det kusliga är att många andra också verkar ha förstått att han har rätt men ingen vågar stå upp mot systemet. Det blir kännbara konsekvenser då.

 • Fantastiskt!
  Det tror jag bestämt. Då han tom. läst det i litteratur från 1700 talet och sedan studerat det i nästan 40 år. Ja det verkar vara en sensationell upptäckt eller återupptäckt, som borde orsaka kraftfulla undersökningar av det han kommit på spåren. Var är alla nyfikna forskare och professorer, som bryr sig om sanningen? Varför inga nyfikna kommentarer? Var är alla nyhetsmedia? Ligger de alla begravda i förnekelsemyllan? Är det bara vi kvar?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *