Historiker Kevin Galalae: Depopulationsprogram i full sving för att lösa befolkningsexplosionen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 maj 2014
- NewsVoice redaktion
Kevin Galalae (2018). Foto: John Rice
Kevin Galalae (2018). Foto: John Rice
Kevin Galalae (2018). Foto: John Rice

VÄRLDEN. Ett ämne som under 1970 till 1990-talet var ett flitigt debatterat ämnen i media var befolkningsexplosionen, men för 20-25 år sedan svalnade debatten. Runt 1990 fanns det 5 miljarder människor på planeten och idag är siffran drygt 7 miljarder, enligt United States Census Bureau. Eftersom problemet förvärrats borde debatten hettas upp, men istället är det numera tyst.

Denna mediatystnad har gett näring till en av de mest saftiga konspirationsteorier som finns, den som handlar om att makthavare på en överstatlig nivå tagit beslutet att långsamt kväva befolkningsutvecklingen genom en serie av till synes ej med varandra associerade åtgärder. Dessa åtgärder ska enligt dessa teoretiker handla om att minska fertiliteten och parallellt öka dödligheten samt förkorta livslängden.

Det påstås handla om att: skapa och sprida virus och bakterier, tillsätta organiska hormonliknande miljögifter i maten, vaccin, mediciner, dricksvatten och plast. Besparingsåtgärder och “parametrar” inom vård och äldreomsorg innebär att bara de inom produktiv ålder ska få bästa vård. Krigszoner, jordbävningsinduktion och oväderkontroll riktas mot tätbefolkade områden i världen. Krympande lönenivåer och ökande levnadskostnader ska tynga ned hela populationer och alla ska dessutom skuldsättas med ökad dödlighet som konsekvens av en konstant stress.

Historikern Kevin Galalae

CHEMICAL BIOLOGICAL DEPOPULATIONVi har här en magnifik och fulländad konspirationsteori redo som synopsis för en Hollywood-film. Skeptiker menar att det handlar om konspiracism, egenheten att vilja se sammanhang och dolda motiv som inte finns.

Historikern och författaren Kevin Galalae [läs mer] håller inte med om att det rör sig om en fantasikomplott. Han säger sig vara säker på att depopulationsprogrammet är i full sving. I sina böcker “Killing us softly – Causes and consequences of the global depopulation policy” och “Chemical and biological depopulaton – Why the water we drink and the food we eat make us infertile, feeble-minded and ill” förklarar han hur makteliten går till väga för att rädda världen genom att genomdriva en påtvingad och lågintensiv eutanasi på populationen.

Just nu hungerstrejkar [petition] Kevin Galalae utanför Vatikanens portar med syftet att förmå påve Francisco att agera.

“Canadian author and activist, Kevin Galalae, has been on a hunger strike at the Vatican for 34 days to compel Pope Francis to speak up with respect to covert population control methods in use since 1945, yet the media remains silent.” – Change.org

Kevin Galalae menar att media genom att inte publicera artiklar om detta är medskyldiga till ett enormt pågående brott mot mänskligheten. Galalae har trots sina radikala idéer fått en serie av artiklar publicerade i den indiska tidskriften Diplomacy and Foreign Affairs.

Galalae har tagit fram ett förslag på en human lösning av befolkningsexplosionen som han kallar: “the OM principles”. De 10 principerna baseras på förnuft.

 1. Proportionella inkomster och skattejämställdhet
 2. Strategisk utveckling baserad på mänskliga behov
 3. Industriella samarbeten istället för predatorisk konkurrens
 4. Arbete som rättighet snarare än privilegium
 5. “Hand and head work for all”
 6. Statsstyrning för folket och av folket
 7. Ingen girighet och ingen artificiell rättvisa
 8. Inga vapenlösningar
 9. Öppna gränser
 10. Internationella organisationer under demokratisk kontroll

Kevin Galalae har fått betala ett mycket högt pris för sina ideer och påståenden. Galalae har enligt uppgifter arresterats sex gånger och suttit anhållen i sammanlagt ett år för att dagen innan rättegång bli frisläppt. Arresteringarna handlar om att han försökt träffa sina barn. Händelseutveckling och alla rättsliga turer finns återgivet på Academica.edu.

Galalae anser att bakom åtgärderna mot honom finns något som kallas: “CONTEST: The United Kingdom’s Strategy for Countering Terrorism” vars aktiviteter påminner mycket om Englands special-team JTRIG  som arbetar med liknande metoder som CONTEST, att distrahera och sabotera ryktet för individer som arbetar med påstått samhällstörande aktiviteter.  Artikeln: “Snowden-läckan som massmedia vägrar skriva om – Cyberagenter kan angripa allmänheten” i NewsVoice beskriver JTRIG.

NewsVoice tar ingen ställning för en tro eller inte på Galalaes teorier, men hans fall och livsöde är onekligen intressant. Likaså är det intressant att konstatera uppkomsten av statliga organ som arbetar med att smutskasta och distrahera enskilda medborgare i terroristbekämpningens namn. Det finns goda skäl för alla seriösa medier att rapportera om denna utveckling.

Text: NewsVoice

World population growth

befolkningsexplosionen

World population estimates from 1800 to 2100, based on “high”, “medium” and “low” UN projections in 2010 (colored red, orange and green) and US Census Bureau historical estimates (in black). Actual recorded population figures are colored in blue. According to the highest estimate, the world population may rise to 16 billion by 2100; according to the lowest estimate, it may decline to 6 billion. – Source:  wikipedia.org/wiki/World_population

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • @Eva Mattsson

  Sen kan jag ge dig ett exempel på att den lilla människan inte är helt maktlös. Titta på Kevin Annetts arbete och vad det har resulterat i. http://itccs.org/

  Det var väl pga. ITCCS:s arbete som Joseph Ratzinger avgick 2013, den första påven på 600 år. Även jesuitgeneralen Adolfo Panchon har tillkännagett att han ska avgå vid nästa jesuitkongress, trots att generalen brukar dö på sin post. Dessutom har även Jorge Bergoglio flaggat för att han kanske kommer att avgå pga. “hälsoskäl” och det blir i så fall den andre påven i rad som avgår, trots att även de brukar sitta på livstid.

  Jag tror att Kevin Annett är “på riktigt” trots att allt omkring är hur absurt som helst. Men den totala mediala mörkläggningen talar för att han verkligen är den äkta varan.

 • @Eva Mattsson

  Jag tar det mesta jag läser med en stor nypa salt. Men även de som är satta till att förleda människor måste ändå tala en hel del sanning för att få någon trovärdighet, så man får plocka ut russinen ur kakan.

  Men om man tror att alla andra ljuger och att allting är hopp- och meningslöst, så har man ju redan förlorat. Då blir man själv en negativ människa som det inte kommer något positivt ur. Visst är eliten mäktig men den är inte oövervinnerlig. Jag är övertygad om att de är lite oroliga, speciellt över Internet. Den anden vill de gärna pressa tillbaka i flaskan.

  Men det krävs inte att du, jag eller någon annan enskild person gör någonting spektakulärt. Det som krävs och som är det enda verkliga alternativet är att vi människor går ihop och gör någonting gemensamt. Alla människor! Vi alla är tyvärr produkter av elitens “söndra och härska” taktik och vi är således alienerade från varandra. Det är det som är det verkliga problemet. Vi samarbetar inte.

 • Jag kan tycka att det är svårt att känna något hopp,när vanliga människor säljer sin själ så lätt. Det verkar inte bekomma professorer, politiker och andra att förråda sina medmänniskor.

 • Jag har hört att eliten ger sig själva till känna nu, så de kan inte vara rädda för att mänskligheten ska veta vem som styr över dem. Jag har hört talas om en bok “The externalization of the hierarki” av Alice Baily (vet ej hur det stavas, bara lyssnade) som skrevs för många årtionde sedan, den ska handla om att de ska ge sig till känna, när tiden är mogen ska människor få veta , och det är vad som händer nu. Vad är det som tyder på att deras dagar snart är över? Skavlan öste beröm över Bill Gates i ett av programmen, Bill Gates var en sån fantastisk trevlig och generös person tyckte Skavlan. Jag kan undra om Hans Rosling har en agenda under den sympatiska framtoningen (såg honom första gången i Skavlan). Vi vet att Bill Gates arbetar för elitens agenda med Vaccin och GMO för att drastiskt minska befolkningen. Om eliten kunde hålla sina händer borta från de fattiga länderna så skulle de kunna vara rikare än oss och ha mer mat än oss, så jag tycker Rosling adresserar problemen till fel personer. Överpopulations hotet är elitens propaganda, Skulle inte köpa en bok av Kevin Galalae, för mig verkar han vara ännu en i raden av elitens “fejkare”. Dessa författare, aktivister och professorer, vänder sig till oss med problemen, de borde veta bättre, Kevin skulle knackat på och bett att få komma in som sagt. Om vi fick fängsla eliten och kasta bort nycklarna så skulle livet på den här jorden ges möjlighet att fungera mänskligt och fint. Men jag ser inte att de tappar makt. Brzezinski talade väl mest om att makten i världen håller på att skifta från väst till öst och det är ju planerat så. Jag tror det är tvärtom, när de själva säger att de är rädda, (de känner sig säkra) de är vargar i lammull. Tyvärr har vi att göra med väldigt negativa personer, så det är väldigt svårt att göra om det man skriver om dem till något positivt, för de gör inget positivt.

 • Bill Gates talar här om depopulation by use of vaccines så dem verkar inte dölja sin agenda särskilt mycket .

  • Yes, there’s a video clip of him talking about this, but not a single word in any of the mainstream media, what does that tell us? Not worthy of a mention? I don’t think so, it’s obvious that the elite control the media.

 • Jag tycker att Kevin Galalae skriver om det som verkligen pågår. Men å andra sida tror jag inte att makteliten har sådan makt som man tror. Allt beror på hur medvetet man lever och därmed handlar det om vibrationer i slutändan. Det jag menar är att det finns redan idag människor i världen som maktelitens försök att förgifta inte biter på dem.

 • Man kan inte tänka på det här ur en normal människas perspektiv. Eliten ser oss inte som medmänniskor, utan de ser på oss precis som vi själva ser på kreatur. Med det perspektivet blir det logiskt att pumpa oss fulla med kemikalier, valla runt oss en stund för att slutligen leda oss mot vår egen död.

  Jag har läst någonstans att de styrande toppskiktet består av ca 15 till 20 tusen människor. Den exakta siffran är i sig inte så viktig, men det är en väldigt liten klick som äger nästan allting. Ju mer världspopulationen växer desto mer uppenbar blir skillnaden mellan dem som äger allt och de som ingenting äger alls, så för dem är det en kamp mot klockan.

  Tänk om/när 6-7 miljarder människor en dag får upp ögonen för att det är denna lilla klick människor som har legat bakom nästan alla krig, artificiella finansiella kriser, kemisk krigföring mot den egna befolkningen och allting annat jag inte orkar räkna upp. Då finns de ingenstans de kan gömma sig. Även elitisten Zbigniew Brzezinski varnade för ett “globalt politiskt uppvaknande” som skrämmer eliten. https://www.youtube.com/watch?v=bHknL5z8f6k

  De fruktar denna dag och de har sedan en lång tid planerat för den.

 • Det är absolut ingen konspirationsteori utan det är ju tyvärr så världen fungerar. Men sen blir det lite tokigt när Kevin Galalae hungerstrejkar utanför Vatikanens portar med syftet att förmå påve Francisco “att agera”. Eftersom Katolska kyrkan är en av de aktörer som driver på NWO:s depopulationagenda vore det bättre om Kevin Galalae istället försökte få påven “att sluta agera”.

 • Han har nog inte så fel med sina idéer, frågan är bara om det är styrt från en elit eller om det gäller enbart vinst och pengar. Det är ingen hemlighet längre att den mat vi äter, vattnet vi dricker, mediciner vi får samt plötsligt uppblossande “epidemier” som senast svininfluensa tar död på de människor som inte lever medvetet. Egentligen behövs det inget aktiv program, då människor har upphört att ta ansvar för sina egna liv och strävar efter pseudolycka. Det enda motgift mot en eventuell agenda, egal av vilken form, är att inte spela med och för detta krävs medvetenhet och eget ansvar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *