NewsVoice måste stå mer fri

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 maj 2014
- Torbjörn Sassersson red.

NewsVoice måste vara mer fristående.

Därför har jag beslutat att NewsVoice inte längre ska vara värd för personliga presentationer av skribenter. Det känns lite tråkigt, men eftersom det är alltför få personer som haft personliga presentationssidor blir det en för stark koppling mellan vissa åsikter och NewsVoice.

Genom att avskaffa personliga presentationer kommer även skribenterna att stå mer fria i relation till åsikter i andras debattartiklar på NewsVoice.

Alla skribenter som blir publicerade får självklart dock en länk till sin hemsida, Facebook-profil eller blogg.

Torbjörn Sassersson, redaktörSå här kan du stötta Newsvoice