Besöksstatistiken på NewsVoice återhämtad efter en tids dalande kurva

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 juni 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Statistik NewsVoice senaste 90 dgr 24 juni 2014

Besöksstatistiken på NewsVoice återhämtar sig nu efter en dalande kurva. Det beror på ämnesvalet av redaktionen och ämnesintresset hos läsarna. Vissa tyngre ämnen är viktiga att rapportera om och andra lättare ämnen, men ändå viktiga, kan vara mer lättillgängliga.

Grafen ovan visar perioden 26 mars till 23 juni. Midsommarafton var den 20 juni (c:a 3600 besökare) och det är tydligt att många höll sig undan från skärmen den dagen av naturliga skäl.

Kombinationen av tunga ämnen som konflikter i världen, specifika utredningar och hälsa, kultur och annat är det bästa. Det tunga informationsbruset i samhället, försvagad ekonomi för många och ett tufft uppvaknande till ekonomisk och politisk upplysning för alla är sannolikt problem som gör att vi har begränsade möjligheter och energi att ta in information.

Text: Torbjörn SasserssonSå här kan du stötta Newsvoice

Tags: NewsVoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *