Den amerikanska rymdkapseln Dragon 2 tar över efter Atlantis

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 juni 2014
- NewsVoice redaktion

tintin-rymdskeppDen amerikanska rymdkapseln Dragon 2 ska åka i skytteltrafik mellan jorden och rymden och den kan landa nästan var som helst.

De amerikanska astronauterna har sedan 2011, då rymdskyttelprogrammet lades ned, tvingats samåka med ryssarna.

Sista skytteln i trafik var kärran Atlantis, men nu kan astronauterna åka med amerikansk rocket science igen och Dragon 2 kan landa vertikalt precis som rymdskeppet i Tintin-boken.

Se video om Dragon 2

Dragon2-SpaceX

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Glömde nämna att av de ca. tusen supersoldaterna på Mars var ca. 20 % kvinnor.
  På deras fritid var det enligt kapten Kaye helt fritt att ha sex med varandra. Homo som hetero. Allt var tillåtet.

 • I april intervjuade Michael Salla en ny visselblåsare som kallar sig för kapten Kaye.
  Alla intervjuerna finns nu på You Tube.
  Kapten Kaye är född 1970 och värvades i tidig ålder till US Marine Corps där han senare blev utvald till supersoldat för Mars Defence Force. Denna styrka har som uppgift att beskydda och försvara Mars Colony Corporation som består av flera baser på Mars.
  Det finns en annan styrka som heter Earth Defence Force vilken skyddar jorden mot ovälkomna besök från världsrymden.
  Kaye berättar att han kom till Mars 1997 och stannade där i 17 år till 2014.
  Han berättade att man anlände till Mars redan i början av 60 talet och allt var då bara väldigt rudimentärt med enkla byggnader. Inte förrän ca. 1974-75 byggdes de stora baserna på Mars. 1975 blev staden Aries Prime färdigbyggd. Baserna är ett samarbete mellan de stora nationerna; USA, Ryssland och Kina, men även andra länder samarbetar på Mars.
  Kaye berättade att det var ständiga skärmytslingar med utomjordiska icke-mänskliga varelser som hela tiden är ett stort problem för Mars Colony Corporation och dess befolkning.
  För några år sedan dog nästan 1000 supersoldater i en stor strid med utomjordiska reptoider och insektoider på Mars. Endast 30 överlevde och Kaye var en av de överlevande.
  Kaye berättade att det gick alldeles utmärkt att andas och vandra på Mars yta. Men oftast stannade man och levde på sin bas och rörde sig väldigt sällan i det karga Marslandskapet.
  Han hade också varit en kort tid på månen innan han fick åka till Mars. Kaye berättade att på månens baksida finns flera jordiska baser och städer.

 • Rocket science är idag stenåldersteknik jämfört med de verkliga rymdfarkosterna som flygs från bl.a. Area 51 och andra hemliga militärbaser.
  Dessa farkoster har kapacitét att flyga till de närmsta planeterna inom några timmar.
  Denna astronautgrupp kallas för Solar Warden och patrullerar och bevakar solsystemet dagligen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *