Dr Erik Enby intervjuas om vad som orsakar cancer och kronisk sjukdom

3

Erik Enby“En halvfull kopp” är mycket bra sammanfattning på 48 minuter av vad dr Erik Enby har forskat fram under sitt 77-åriga liv gällande de egentliga orsakerna bakom cancer och hur cancer kan botas. Även laserterapeuten Michael Zazzio deltar i programmet.

Det Erik Enby har att berätta är verkligen en thriller, som han själv säger i programmet. Vilket mod. Ingen har väl så hårdnackat gått emot den etablerade medicinen som dr Erik Enby, doktorn som ej går att stoppa.

Intervjuare: Linda Lawner-Wåhlin


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
3 juli 2014 kl 16:11

Tack för intressant artikel.
Dr Enbys namn kommer man att minnas långt efter att hans belackare försvunnit ur bilden.
Tack också, rh-stockholm, för en mkt informativ, om än skrämmande, kommentar.
Och tack Ruben, som så ofta har du så rätt i det du skriver.

ruben
ruben
Gäst
3 juli 2014 kl 09:54

Intressant, tack! Psykologin som genomsyrar forskning i medicin i Sverige är, som sagt inte fruktbar. Den “nobel”-status de ledande försöker slå vakt om i Sverige hämmar och utesluter till stor del framgångar och kunskap. Man får fortsätta tro på att de kunskapstörstiga och nyfikna forskarna och medicinarna, som vågar sticka ut, fortsätter öka i antal. Dr Erik Enby är en lysande och viktig förebild.

rh-sthlm
rh-sthlm
Gäst
3 juli 2014 kl 00:56

Mycket intressant. Tack. Jag funderar över det som Erik säger kring att han undersökte de som var kroniskt sjuka, och talar om “kronisitet”. Som det står längre ned i det jag klistrar in, så är borrelia involverad i de flesta som har kroniska sjukdomar, och det finns även Rickettsia helvetica (se nedan), som man väl inte ens testar efter vid blodprovstagning för borrelia. Rickettsia helvetica, har jag läst, hittas till och med i källvatten. Är det illa ställt eller? Erik pratar om partiklar, ihop med bakterier, alltså “innan” stadiet då man kanske kallar det för bakterier. Vad är det då, vad drabbar mänskligheten, vad är det vi har? Kan vi kalla det för karma, och när det “kommer till en”, så kan det kallas partikel, och det är ett väsen, är karma??? Från webben: Den sjukdom de flesta förknippar med fästingbett är borrelia. Men nu visar det sig att 15 procent av landets fästingar bär på tyfussmitta. – Det är svårt att bara utifrån symtombilden säga att det är borrelia eller Rickettsia helvetica, säger Kenneth Nilsson på Uppsala universitet.” http://www.aftonbladet.se/halsa/article15460540.ab http://www.lakartidningen.se/Functions/OldArticleView.aspx?articleId=18789 ——- Rickettsia helvetica var inte allmänt känd för ett år sen… fick penicillin men om det var Rickettsia helvetica som orsakade symtomen så bet inte penicillinet. En del av dom som tror sig ha kronisk borelios kan i själva verket ha Rickettsia helvetica. Det finns många bakterier som inte ens är kända än. http://www.kostdoktorn.se/kronisk-borrelia-ar-en-pahittad-sjukdom2 – Men tvärt emot vad kvällstidningen skriver så verkar alltså kopplingen mellan rickettsia och facialispares eller plötslig hörselnedsättning (om det visar sig vara ett orsakssamband) peka på att lika gärna kattloppor kan vara den misstänkta vektorn. Jag väntar sålunda på tabloidernas nästa artikel där man varnar läsarna för Rickettsia felis som verkar kunna ge hjärnhinneinflammation men också lunginflammation och leversjukdom. Förslag på rubrik: “Din hund kan göra dig sjuk – kattloppor kan smitta dig med skräckbakterie – penicilllin hjälper inte!” http://www.dagensmedicin.se/blogg/mats-reimer/skrackbakterien—ny-fastingsmitta-uppmarksammad-i-kvallpressen/ —— Det är numera känt att Borreliabakterien kan spridas av många olika bitande djur, som t.ex. kvalster, myggor, flugor, loppor och klädlöss. På motsvarande vis kan man rimligen smittas av en katt eller annat husdjur, vilket gör att man ej bör ha dem i sovrummet. Man påstår att Borrelios hos djur oftast har ett mer utdraget och kroniskt förlopp jämfört med hos människa, men vissa forskare säger att hos människan kan Borrelios ge Vid studier som har gjorts uppskattar man att Borrelios är en… Read more »