Framtidskatastroferna är här – artiklar som varnar oss

publicerad 5 juni 2014
- av NewsVoice

Walking_Dead-katastrofFör tio år sedan skrev TT att det var tio år kvar till klimatkatastrof. Nu är vi där, skriver Per Holmgren och Staffan Lindberg. Den 25:e januari 2005 kunde man i UNT läsa följande rubrik; “Klimatkatastrof närmar sig. Växthuseffekt snart oåterkallelig.”

Sju stater i USA nu drabbade av svår torka, vissa områden har haft torka i tre och ett halvt år
USA är för närvarande drabbat av en av de värsta torrperioderna på många år. I sju stater var mer än hälften av arealen drabbad av svår torka. USA Today rapporterade: “Seven states running out of water”.

Klimatförändringarna har redan orsakat högre matpriser. Även när man justerar för inflationen, har priset på mjöl gått upp 50% under det senaste decenniet, bacon upp 41% och nötkött upp 30%. Nästan det enda som inte ökat är maltdrycker, som gick ner i pris. LA Times skrev om ökande matpriser.

Kreditvärderingsinstituten har just insett att klimatförändringarna är ett hot mot världsekonomin. Under den senaste veckan eller så har en av de mest framstående kreditvärderingsinstituten, Standard & Poors, i en rad rapporter försökt att kvantifiera de ekonomiska konsekvenserna av klimatförändringar. Quartz: “Credit ratings agencies just realized that climate change is a threat to the world economy”.

Jens Rundberg tipsar | Bild från TV-serien Walking DeadSå här kan du stötta Newsvoice

 • Det finns ytterligare en aspekt som förtigs – jordens rotationsaxel närmar sig sitt maximum i sin svängning. Det medför att lutningen nu är ca 24 grader och ökar fram till ca 24.5 grader. varje liten tiondel medför en förskjutning av värmebalansen, omkastning av vindar och cykloner, ett mer dramatiskt väder. Vilket är precis vad vi ser.
  Att Mars och Jupiter genomgår en liknande uppvärmning, det gillar inte CO2 kramarna.
  Solsystemet i sin helhet är utsatt för något som vi inte förstår. NASA har påvisat förändringarna på bägge dessa planeter.

 • Varför inte FAKTURERA de skyldiga för ökade energikostnader pga sämre väder, kostnader för skyfall, missväxt, förgiftning av marken, kraftig minskning av viltet pga smitta mm. Skickas till USA:s ambassad i Stockholm och sen till inkasso.

 • Att USA har torka och missväxt är ju inte konstigt, med tanke på att de är hårt utsatta för geoengineering, alltså chemtrails.

  Att komma och mullra om klimatkatastrof, som artikelförfattaren gör, utan att nämna att anledningen till den kan vara chemtrails är att förtiga en trolig orsak till problemet.

  Vad jag förstår när man sprayar chemtrails i atmosfären samlar sig vattendropparna runt små, små metallpartiklar och moln bildas. Dessa moln skapar inte mycket regn utan ligger mest där uppe och förhindrar solens strålar att nå jorden.

  I och med att det ligger som en hinna framför solen som hindrar solens strålar att nå jordens yta och värma upp sjövatten, dunstar mindre vattenånga upp i atmosfären. Detta gör att regnmoln inte bildas som det naturligt skulle ha gjort. Och det blir mindre regn. Och förstås samtidigt kan vädermakarna också skapa regn. Vissa ställen har torka, andra ställen regnar det istället för mycket.

  Jag undrar mycket över Per Holmgren, är han fullständigt mincontrollerad eller ljuger han. En meteorolog borde väl ändå kunna se skillnad på normala moln och chemtrailsmoln? I Sverige har vi haft chemtrailsplan som sprayar i några år och de flesta svenskar borde fortfarande kunna komma ihåg hur en normal himmel ska se ut. Den himmel vi nu har för det mesta är inte normal. Titta upp och se skillnaden. Tidigare var himlen blå och molnen fluffiga, nu har vi en ljusblå himmel med trivsiga moln. Och när det sprayas ligger det linjer på himlen i ränder och rutformationer som ligger kvar och breder ut sig.

  Sluta pillra på telefonerna och titta upp istället, och se hur det ser ut. Och lyssna inte på Per Holmgren och andra pellejönsar som snackar om klimatförändringar samtidigt som de förtiger sanningen att det pågår geoengineering i USA, Europa och många andra ställen på vår vackra planet.

 • Inget under med alla chemtrails i USA, det måste blir som under en ostklocka i sommar värme. Blir osten då kallare eller varmare? hade vi inte nyligen en artikel om en chemisk ämne från elektroindustrin som var 1000 ggr värre en Co2 och skulle ligger kvar i atmosphären i 500 år? Man börjar se mer och mer chemtrails också i Sverige. När reagera våra politiker eller är de så utpressat att de inte våga?

 • Klimatet o’ klimatet! — Är planetens klimat-problem en naturlig följd av tingens ordning – eller det alltmer förekommande väder’fiddelerandet’ som ställer till det?
  Som man bäddar får man ligga!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *