Greenpeace USA sniffar med luftskepp ovanför NSA:s anläggning i Bluffdale, Utah

publicerad 29 juni 2014
- av Torbjörn Sassersson red.

Utah Bluffdale NSA Greenpeace

Greenpeace USA passar på att skapa lite rubriker runt NSA:s globala påträngande spaning på allt och alla när de sniffar med ett luftskepp ovanför NSA:s databasanläggning i Utah, USA. På luftskeppet står det: “Illegalt spionerande nedan”.

Greenpeace vill att deras kampanj ska öka trycket på kongressen i USA för att reformera NSA:s underskinnet-krypande på allmänheten.

The goal of the congressional scorecard is to raise public awareness about the surveillance debates taking place right now and to create public pressure on individual members of Congress and the president to take significant steps to reform NSA spying in light of the information the public has learned over the past year, ” the website reads in part. “We aim to stop any bills that would codify mass surveillance while at the same time bolstering support for meaningful surveillance reform.”

Läs mer på RT.com

StandAgainstSpying.org

Twitter.com/greenpeaceusaSå här kan du stötta Newsvoice

Ämne: GreenpeaceNSA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *