John Virapens nästa bok: “Jag kommer att släppa ut allt”

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 juni 2014
- Torbjörn Sassersson red.

John Virapen fd VD på läkemedelsjätten Eli Lilly som bland låg bakom Prozac (Fontex i Sverige) gör det starka uttalandet att han kommer att släppa ut allt han vet om läkemedelsindustrin i nästa bok som han skriver på nu.

Kortintervjun tar även upp mutaffärer i Kina och Peter Götzsche chefen på Cochraneinstitutet och hans bok “Deadly Medicines and Organised Crime”, artikelserien i Expressen med Anna Bäsén och läkaren som erkände att denne tog emot lyxresor.

John Virapens senaste bok heter Piller och Profiter (Amazon). Hans nästa bok är ännu inte namngiven.

Intervju av Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Den “nästa boken” som aldrig blev publicerad – hann det bli något manus? Nån som vet?
    Jag vet att John var sjuk, men finns det några misstankar om att han fick hjälp över till andra sidan? Innan “nästa boken” blev publicerad?
    När det gäller läkemedelsindustrin har jag blivit mycket misstänksam. Det är starka krafter som styr vinstmaskinen.

  • Läste “Piller och profiter ” för några år sedan. Jag glömmer den aldrig. Det är ovärderligt när folk från branschen hoppar av och säger sanningen. Heder åt John V. och alla andra saningssägare.

  • Ser fram emot nästa bok. Den bör skaka om i den illusoriska sanningshalten. Om inte alla andra avslöjande böcker gjort intryck på våra blinda och hårdnackade massmedia, så kanske den “sista” avgör och orsakar en vändning. Det är på tiden.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *