John Virapens nästa bok: ”Jag kommer att släppa ut allt”

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 juni 2014
- Torbjörn Sassersson

John Virapen fd VD på läkemedelsjätten Eli Lilly som bland låg bakom Prozac (Fontex i Sverige) gör det starka uttalandet att han kommer att släppa ut allt han vet om läkemedelsindustrin i nästa bok som han skriver på nu.

Kortintervjun tar även upp mutaffärer i Kina och Peter Götzsche chefen på Cochraneinstitutet och hans bok ”Deadly Medicines and Organised Crime”, artikelserien i Expressen med Anna Bäsén och läkaren som erkände att denne tog emot lyxresor.

John Virapens senaste bok heter Piller och Profiter (Amazon). Hans nästa bok är ännu inte namngiven.

Intervju av Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq