Sanna Ehdins bok: “Nya Självläkande Människan” kommer 10 augusti 2014 – Annons

publicerad 20 juni 2014
- av NewsVoice
Nya Självläkande människan – Sanna Ehdin Anandala

Jag är så glad att äntligen kunna presentera den nya ”Självläkande människan” – uppdateringen av min hälsoklassiker som sålt i 400 000 ex i tio länder. Den ges ut ca 10 augusti och då ger jag mig också ut på en turné i Sverige under en månads tid och föreläser utifrån den nya boken. Det ser jag mycket fram emot!

Jag började med att uppdatera den första utgåvan, ”Den självläkande människan”, men sen insåg efter ett tag att det inte gick – så jag rev upp allt och började om.

Det är 2014 nu och jag skriver en bok för den nya människan, den Nya Tiden och för Framtiden – så då får det bli på ett annat sätt! Men upplägget är liknande med helheten och boken har gjort den mer lättläst genom att lägga det viktigaste i varje kapitel först på 2–3 sidor förföljt av bulletpoints med forskning. Det innebär att man kan läsa sig igenom bokens budskap på 1–2 timmar, och sedan fördjupa sig i de delar som intresserar en mer.

Efter det inledande introduktionen i varje kapitel går jag djupare in i fakta och bakgrund för varje ämne, med uppdatering till min nuvarande hälsosyn och filosofi. Den är i grund samma, och jag förvånas över hur tidigt ute jag var med det mesta. Dock har en del saker skiftat, som att det är ok att äta mycket fett, andningens betydelse och om hjärtats överordnade funktion i förhållande till hjärnan. Men ni får läsa själva och se!

Nya Självläkande människan – Sanna Ehdin Anandala
Följande kapitel finns i boken

 1. Den naturliga självläkningen
 2. Det nya hälsomedvetandet
 3. Energin bakom allt
 4. Håll flödet igång
 5. Powermaten – ät dig friskare
 6. Det goda fettet
 7. Läkande tillskott
 8. Vårt stora kraftcenter
 9. Detox föryngrar
 10. Naturlig hormonell balans
 11. Låt hjärtat leda dig
 12. Hälsosamma relationer
 13. Energimedicinen och den integrerade helhetssynen
 14. Meningen med existensen

Självläkningen räddade mitt liv

Författarens tack

Litteratur

Register

 

Boka biljett till Sannas föreläsning om boken

Från 10 augusti till 10 september i år ger jag en rad föreläsningar för allmänheten runt om i Sverige.

Du kan träffas mig här:
10 augusti: Gotland 
12 augusti: Oskarshamn
14 augusti: Öland
15 augusti: Mundekulla festivalen
20 augusti: Lidingö, Stockholm (info kommer)
27 augusti: Västerås (info kommer)
28 augusti: Linköping
31 augusti: Kungsbacka 
1 september: Brämhults utanför Borås
3 september: Göteborg
4 september: Stockholm
10 september: Halmstad 

Boka: lectureinfo@ehdin.com

Läs mer om föredragenSå här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *