Sanna Ehdins bok: “Nya Självläkande Människan” kommer 10 augusti 2014

  0

  ANNONS


  Jag är så glad att äntligen kunna presentera den nya ”Självläkande människan” – uppdateringen av min hälsoklassiker som sålt i 400 000 ex i tio länder. Den ges ut ca 10 augusti och då ger jag mig också ut på en turné i Sverige under en månads tid och föreläser utifrån den nya boken. Det ser jag mycket fram emot!

  Jag började med att uppdatera den första utgåvan, ”Den självläkande människan”, men sen insåg efter ett tag att det inte gick – så jag rev upp allt och började om.

  Det är 2014 nu och jag skriver en bok för den nya människan, den Nya Tiden och för Framtiden – så då får det bli på ett annat sätt! Men upplägget är liknande med helheten och boken har gjort den mer lättläst genom att lägga det viktigaste i varje kapitel först på 2–3 sidor förföljt av bulletpoints med forskning. Det innebär att man kan läsa sig igenom bokens budskap på 1–2 timmar, och sedan fördjupa sig i de delar som intresserar en mer.

  Efter det inledande introduktionen i varje kapitel går jag djupare in i fakta och bakgrund för varje ämne, med uppdatering till min nuvarande hälsosyn och filosofi. Den är i grund samma, och jag förvånas över hur tidigt ute jag var med det mesta. Dock har en del saker skiftat, som att det är ok att äta mycket fett, andningens betydelse och om hjärtats överordnade funktion i förhållande till hjärnan. Men ni får läsa själva och se!

  Nya Självläkande människan – Sanna Ehdin Anandala
  Följande kapitel finns i boken

  1. Den naturliga självläkningen
  2. Det nya hälsomedvetandet
  3. Energin bakom allt
  4. Håll flödet igång
  5. Powermaten – ät dig friskare
  6. Det goda fettet
  7. Läkande tillskott
  8. Vårt stora kraftcenter
  9. Detox föryngrar
  10. Naturlig hormonell balans
  11. Låt hjärtat leda dig
  12. Hälsosamma relationer
  13. Energimedicinen och den integrerade helhetssynen
  14. Meningen med existensen

  Självläkningen räddade mitt liv

  Författarens tack

  Litteratur

  Register

   

  Boka biljett till Sannas föreläsning om boken

  Från 10 augusti till 10 september i år ger jag en rad föreläsningar för allmänheten runt om i Sverige.

  Du kan träffas mig här:
  10 augusti: Gotland 
  12 augusti: Oskarshamn
  14 augusti: Öland
  15 augusti: Mundekulla festivalen
  20 augusti: Lidingö, Stockholm (info kommer)
  27 augusti: Västerås (info kommer)
  28 augusti: Linköping
  31 augusti: Kungsbacka 
  1 september: Brämhults utanför Borås
  3 september: Göteborg
  4 september: Stockholm
  10 september: Halmstad 

  Boka: [email protected]

  Läs mer om föredragen


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer