Vaken.se ökar i popularitet våren 2014

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 juni 2014
- NewsVoice redaktion

Vaken.seVaken.se redaktion meddelar: Det har under 2014 uppmätts en kraftfull tillströmning av besökare och vi upplever ett nytt intresse för Vaken.se.

Detta visar sig bl.a på Facebook där det snart är 7000 personer i vår diskussionsgrupp.

Vi är oerhört tacksamma för ert engagemang och hoppas ni fortsätter bidra till en friare och öppnare värld på ert sätt. 2014 års största besöksspik är uppmätt i maj med 49687 unika ip-anslutningar under den månaden.

Vaken.se


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Vaken.se
 • Både thermite och skalärvapen har använts, så Niels och Judy har båda rätt men vilka passar på att utnyttja meningsskillnaden? Jo, de som söndrar och härskar!
  9/11 inside job, false flag, inga dog för det fanns inte ens några plan! Ridå!

 • Därför att de är en konflikt mellan två teorier den Niels Harriet står för med nanotermit och den Dr Judy Wood står för med högenergivapen och varför man med sitt material kommit fram till så helt olika teorier får de gärna förklara.

  De officiella förklaringen till 9/11 har inte råkat ut för att splittras i flera teorier.

  Så därför ska både Niels Harriet och Dr Judy Woods förklara varför deras det finns i deras material osäkerheter som gör att två helt olika teorier har kunna komma ut från det.

  Var man på rätt spår ska utvecklingen gå mot en teori men istället har de blivit två konkurrerande teorier.

  Man är alltså på fel spår och de officiella förklaringen har redan vunnit då den är stabil precis som man kan förvänta sig att utvecklingen ska mynna ut i.

  Det officiell förklaringen förklarar inte allt för det gör inget om 9/11 men den förklarar betydligt mer än Niels Harriet och Dr Judy Wood teorier för de officiella har 19 namngivna person med foto som utför dådet. Niels Harriet och Dr Judy Wood ingen alls person de vet som utförde 9/11.

 • Varför inte fråga Vaken direkt? I ovanstående kommentar står det: “Trots fler förfrågningar har vaken ännu inte publicerat någon artikel eller nyhet om Dr Judy Woods forskning.”

  Jag tycker att svaret är tydligt nog…

  • Oh shit, Ivan björn…han måste vi svara direkt!?
   Jobb barn och allt vad det innebär + en hemsida som heter vaken som tar tid!
   Vad, skulle de svara på alla som mailar så har de att göra, skulle jag tro, eller vad tror du?
   Kliv av din höga häst och skriv vad du vill på din egen sida…att domdera vad andra ska skriva om eller ej är nog inte våran uppgift som läsare!!

   Kan tillägga att jag är fett trött på att läsa dina och andras ordbajsande till utlägg i newsvoice kommentars fält…hybris!
   Gå ut och ta luft!

   Vaken väckte mig och många fler…vaken is da shit!

 • Hmm, varför inte maila till deras mail och fråga?
  Varför kritisera vaken i detta forum?
  Donera en slant till dom i stället eller till Torbjörn Sasserson som
  alla gör ett bra jobb på deras FRITID!

 • Blueshift.nu Sajten ställer sig följande fråga:

  vaken.se är inte bara en av Sveriges mer välbesökta 9/11-skeptiska sajter.
  Sajten och dess förmente grundare Mikael Cromsjö är också det ansikte Sveriges kontrollerade massmedia utsett som representant för vad de kallar “sanningsrörelsen”.

  Trots fler förfrågningar har vaken ännu inte publicerat någon artikel eller nyhet om Dr Judy Woods forskning.

  Vi ställer därför en öppen fråga till den hemlighetsfulla gruppen bakom vaken.se:

  “Varför vägrar “vaken” att publicera artiklar med Dr Judy Woods material – den enda brottsplatsanalys som gjorts om vad som utspelade sig på nedre Manhattan den 11:e september 2001?” ????

  Så min fråga är det samma, varför publicerar man inte detta, eller har man redan gjort det? Jag väntar på svar från VAKEN.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *