IMF-chef Christine Lagarde skojade numerologiskt

2
226

HUMOR. I denna presentation från 15 januari 2014 framförd av IMF:s chef Christine Lagarde skojar hon numerologiskt. Det ledde omedelbart till en sk konspirationsteori att Lagarde överförde ett hemligt meddelande till den ”globala eliten” om att den 20 juli 2014 är det datum som IMF inleder en omstart av den globala ekonomin. Det här har lett till att en våg av oro spridit sig i världen via sociala medier. 😉 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. Extremt obehagligt att en av världens mäktigaste kvinnor ägnar sig åt att tala om numerologi och ”the magic seven” särskilt som hon hyllar inledningen av första världskriget. Hon säger:
  ”This year will be a milestone and a magic year in many respects. It will mark the 100th anniversary of the first world war”.
  I Frankrike hedrar man krigssluten fortfarande genom att såväl fredsdagen av första som andra världskriget är helgdagar. Men att förknippa första världskrigets inledning med ordet ”magic” borde väcka allvarliga frågor hur det egentligen står till i ledningen hos IMF särskilt som talet verkar vara noga förberett.
  För övrigt är Christine Lagarde i Frankrike föremål för en korruptionsutredning: Hon misstänks ha betalat 400 miljoner Euro (!) till en person. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2296383/IMF-chief-Christine-Lagardes-home-raided-claims-authorised-270m-payout-convicted-fraudster.html
  Indragen i härvan är även ett av Europas största telekombolag Oranges nuvarande chef http://www.france24.com/en/20130613-orange-stephane-richard-christine-lagarde-bernard-tapie-corruption/

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här