IMF-chef Christine Lagarde skojade numerologiskt

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 9 juli 2014
- NewsVoice redaktion
Christine Lagarde. Pressfoto: IMF

HUMOR. I denna presentation från 15 januari 2014 framförd av IMF:s chef Christine Lagarde skojar hon numerologiskt. Det ledde omedelbart till en sk konspirationsteori att Lagarde överförde ett hemligt meddelande till den “globala eliten” om att den 20 juli 2014 är det datum som IMF inleder en omstart av den globala ekonomin. Det här har lett till att en våg av oro spridit sig i världen via sociala medier. 😉


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Extremt obehagligt att en av världens mäktigaste kvinnor ägnar sig åt att tala om numerologi och “the magic seven” särskilt som hon hyllar inledningen av första världskriget. Hon säger:
  “This year will be a milestone and a magic year in many respects. It will mark the 100th anniversary of the first world war”.
  I Frankrike hedrar man krigssluten fortfarande genom att såväl fredsdagen av första som andra världskriget är helgdagar. Men att förknippa första världskrigets inledning med ordet “magic” borde väcka allvarliga frågor hur det egentligen står till i ledningen hos IMF särskilt som talet verkar vara noga förberett.
  För övrigt är Christine Lagarde i Frankrike föremål för en korruptionsutredning: Hon misstänks ha betalat 400 miljoner Euro (!) till en person. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2296383/IMF-chief-Christine-Lagardes-home-raided-claims-authorised-270m-payout-convicted-fraudster.html
  Indragen i härvan är även ett av Europas största telekombolag Oranges nuvarande chef http://www.france24.com/en/20130613-orange-stephane-richard-christine-lagarde-bernard-tapie-corruption/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *