IMF-chef Christine Lagarde skojade numerologiskt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 juli 2014
- NewsVoice redaktion
Christine Lagarde. Pressfoto: IMF

HUMOR. I denna presentation från 15 januari 2014 framförd av IMF:s chef Christine Lagarde skojar hon numerologiskt. Det ledde omedelbart till en sk konspirationsteori att Lagarde överförde ett hemligt meddelande till den “globala eliten” om att den 20 juli 2014 är det datum som IMF inleder en omstart av den globala ekonomin. Det här har lett till att en våg av oro spridit sig i världen via sociala medier. 😉


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq