Martin Wicklin och Tove Palén bakom “Genier och foliehattar” gör självmål igen

publicerad 7 juli 2014
- Henrik G
Tove Palén

Tove PalénHUMOR. Precis som BlueShift påpekar så landade aldrig Apollo 13 på månen. Martin Wicklin och Tove Palén får läsa på lite bättre på Wikipedia, eller så får de kontakta sina kollegor på VoF för att justera Wikipedia så att posten om Apollo 13 bättre passar deras världsbild.

Apollo 13 var den tredje rymdfärden (11-17 april 1970) i Apolloprogrammet med målet att landa på månen. Knappt 56 timmar in i uppdraget exploderade syretank nummer 2 i servicemodulen. Månlandning avbröts och det primära målet blev i stället att få besättningen levande tillbaka till jorden, vilket lyckades. / Wikipedia

Källa till video och bild: Genier och Foliehattar – Radions P1 gör självmål – Blueshift

Oansvarig utgivare “Genier och foliehattar”: Louise Welander, SR


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq