NSA-whistleblower: ”Säkerhetstjänsterna bestämmer över regeringen”

1
154

William BinneyWilliam Binney som tidigare arbetade för NSA menar att massövervakningen av amerikaner förstör landets grundpelare och att säkerhetstjänsterna nu styr över regeringen.

Binney liknade den nuvarande situationen med en Stasi-styrd regering där säkerhetstjänsten i praktiken bestämmer regeringens politik:

Det är vad som händer här. Säkerhetstjänsterna bestämmer mer eller mindre vad regeringen ska göra och hur de ska göra det.

Binney menar även att Obama och alla inblandade i NSA-skandalen borde ställas inför rätta.

Källa: InfoWars

Text: K. Reporter

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Det ”enade” Europa och Sverige är inget undantag här när allt kontinuerligt sopas under mattan. Det är bara styrda livrädda journalister och blinda höns som inte drar ett samband till alla besynnerliga domar i rättsväsendet och underrättelsetjänsters manipulationer. Assangefallet och det som kallas det stora kokainmålet och turerna med European Arrest Warrant (EAW) är ett par pågående fall.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här