Nya poster på Vetapedia.se: Percy Barnevik och ayurveda

  0
  167

  Vetapedia.sePercy Barnevik är en svensk företagsledare. Barnevik var tidigare ledare för industrikoncernen ABB och leder sedan 2003 stiftelsen ”Hand in Hand” med dr Kalpana Sankar i Tamil Nadu, Indien. Organisationen bekämpar fattigdom genom att skapa arbetstillfällen.

  Läs mer

  Ayurveda betyder “kunskap om livet” och är ett 5000-6000 år gammalt medicinskt hälsosystem från Indien. Ayurveda fördes vidare genom muntlig tradition, men började tecknas ned för cirka 3500 år sedan och har därefter spridits. Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin.

  Läs mer  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.