Nya poster på Vetapedia.se: Percy Barnevik och ayurveda

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 juli 2014
- NewsVoice redaktion
Vetapedia.se

Vetapedia.sePercy Barnevik är en svensk företagsledare. Barnevik var tidigare ledare för industrikoncernen ABB och leder sedan 2003 stiftelsen ”Hand in Hand” med dr Kalpana Sankar i Tamil Nadu, Indien. Organisationen bekämpar fattigdom genom att skapa arbetstillfällen.

Läs mer

Ayurveda betyder “kunskap om livet” och är ett 5000-6000 år gammalt medicinskt hälsosystem från Indien. Ayurveda fördes vidare genom muntlig tradition, men började tecknas ned för cirka 3500 år sedan och har därefter spridits. Idag är Ayurveda ett godkänt medicinskt system i Indien som praktiseras jämsides med västerländsk medicin.

Läs mer


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq