Nytt besöksrekord senaste månaden på NewsVoice

publicerad 17 juli 2014
- av Torbjörn Sassersson red.

Statistik-NewsVoice-senaste-30-dgr-16juli-2014

panos-sasserBesöksstatitsiken på NewsVoice far upp och ned beroende på hur mycket läsarna sprider lästipsen och engagerar sig genom att kommentera. Senaste månaden passerade besökarantalet över 100, 000 och det är rekord. Kombinationen av hälsorelaterade artiklar och nyheter om vad som sker i världen är mest framgångsrik. Vissa artiklar har mycket få läsare. Andra kan dra iväg och skapa besökstoppar på så mycket som 12000 besökare på en enda dag.

Många går in på NewsVoice för att se nyhetsinslag från RT.com. Vi fortsätter att strömma dessa nyheter eftersom RT.com är ett av de få medier som klarar av att leverera äkta undersökande journalistik och kritik mot krigsmaskinen USA som militärt erövrar Mellanöstern och Afrika.

RT.com är också ett av de få medier som bjuder på strömmande nyheter överhuvudtaget. Hade DN och SVT bjudit på strömmande kanaler för webben hade NewsVoice tagit in dessa emellanåt, men så är inte fallet.

Stort tack till alla läsare som sprider kännedom om viktiga ämnen som ignoreras av mainstream-media och tack till alla som gör att NewsVoice kan fortsätta existera, till de som donerar, delar på Facebook och skickar in debattartiklar.

Torbjörn Sassersson, politisk ateist och redaktör