Nytt besöksrekord senaste månaden på NewsVoice

publicerad 17 juli 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Statistik-NewsVoice-senaste-30-dgr-16juli-2014

panos-sasserBesöksstatitsiken på NewsVoice far upp och ned beroende på hur mycket läsarna sprider lästipsen och engagerar sig genom att kommentera. Senaste månaden passerade besökarantalet över 100, 000 och det är rekord. Kombinationen av hälsorelaterade artiklar och nyheter om vad som sker i världen är mest framgångsrik. Vissa artiklar har mycket få läsare. Andra kan dra iväg och skapa besökstoppar på så mycket som 12000 besökare på en enda dag.

Många går in på NewsVoice för att se nyhetsinslag från RT.com. Vi fortsätter att strömma dessa nyheter eftersom RT.com är ett av de få medier som klarar av att leverera äkta undersökande journalistik och kritik mot krigsmaskinen USA som militärt erövrar Mellanöstern och Afrika.

RT.com är också ett av de få medier som bjuder på strömmande nyheter överhuvudtaget. Hade DN och SVT bjudit på strömmande kanaler för webben hade NewsVoice tagit in dessa emellanåt, men så är inte fallet.

Stort tack till alla läsare som sprider kännedom om viktiga ämnen som ignoreras av mainstream-media och tack till alla som gör att NewsVoice kan fortsätta existera, till de som donerar, delar på Facebook och skickar in debattartiklar.

Torbjörn Sassersson, politisk ateist och redaktör


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: NewsVoice
 • Grattis och må det fortsätta uppåt så att fler får lite dagliga sanningar till livs, istället för den propaganda maskin som är igång i stormedia! Jag läser Newsvoice varje dag!

 • Det är bara att gratulera 🙂 I dagens värld finns det en baksida av popularitet och framgång. Tar man upp kontroversiella ämnen som t.ex. chemtrails, eller alternativ medicin och det finns risk för att tack vare NewsVoice m.fl. uppstår det en kraftig opinion och tryck på etablissemanget då brukar det komma på vissa sidor förlöjliganden, rankning över media som sprider kontroversiella metoder, eller program som i P1 om genier och foliehattar.

  Jag hoppas att sådana påhopp som kommer då och då kommer att ha motsatt effekt och fler och fler kommer att läsa alternativa medier.
  Citat från Whittes TV hemsida: “Om 10 hår har även de dummaste i Sverige begripit att gammelmedia ljuger och blivit värdelösa. Se bara hur många journalister redan fått sparken. De planerade måndagsmötena kommer att bidra till det.
  Då kommer vaken.se , newsvoice.se , whitetv.se och kanske också blueshift.se vara de ledande nyhets- och informationskanaler i Sverige tillsammans med Nya Tider på printfronten.”

  länk :http://www.whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/945.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *