Nytt besöksrekord senaste månaden på NewsVoice

9

Statistik-NewsVoice-senaste-30-dgr-16juli-2014

panos-sasserBesöksstatitsiken på NewsVoice far upp och ned beroende på hur mycket läsarna sprider lästipsen och engagerar sig genom att kommentera. Senaste månaden passerade besökarantalet över 100, 000 och det är rekord. Kombinationen av hälsorelaterade artiklar och nyheter om vad som sker i världen är mest framgångsrik. Vissa artiklar har mycket få läsare. Andra kan dra iväg och skapa besökstoppar på så mycket som 12000 besökare på en enda dag.

Många går in på NewsVoice för att se nyhetsinslag från RT.com. Vi fortsätter att strömma dessa nyheter eftersom RT.com är ett av de få medier som klarar av att leverera äkta undersökande journalistik och kritik mot krigsmaskinen USA som militärt erövrar Mellanöstern och Afrika.

RT.com är också ett av de få medier som bjuder på strömmande nyheter överhuvudtaget. Hade DN och SVT bjudit på strömmande kanaler för webben hade NewsVoice tagit in dessa emellanåt, men så är inte fallet.

Stort tack till alla läsare som sprider kännedom om viktiga ämnen som ignoreras av mainstream-media och tack till alla som gör att NewsVoice kan fortsätta existera, till de som donerar, delar på Facebook och skickar in debattartiklar.

Torbjörn Sassersson, politisk ateist och redaktör


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kerstin
Kerstin
Gäst
18 juli 2014 kl 15:36

Grattis och må det fortsätta uppåt så att fler får lite dagliga sanningar till livs, istället för den propaganda maskin som är igång i stormedia! Jag läser Newsvoice varje dag!

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
18 juli 2014 kl 03:21

Jag trivs också med NewsVoice och vill understryka det ni andra redan sagt. Bravo Torbjörn och ‘Team NewsVoice’! 🙂

Thomas Arvidsson
Gäst
17 juli 2014 kl 21:59

Mycket glädjande! Newsvoice behövs! En orädd nättidning som vågar ta upp kontroversiella frågor som andra medier tiger om eller mörkar.

Lotta
Lotta
Gäst
17 juli 2014 kl 15:40

Härligt!
Tack Torbjörn för en fantastisk bra nättidning som sannerligen behövs.

nillaclarnern
Gäst
17 juli 2014 kl 14:09

Det är du som ska ha tack! Och vi läsare…:D

Red
Red
Gäst
17 juli 2014 kl 13:24

Tack alla!

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
17 juli 2014 kl 12:26

Grattis till dig Sassersson, och grattis till mänskligheten.

chrisnewland
Gäst
17 juli 2014 kl 09:09

Jättebra jobbat Torbjörn! Newsvoice är min dagliga input.

Ivan Björn
17 juli 2014 kl 09:00

Det är bara att gratulera 🙂 I dagens värld finns det en baksida av popularitet och framgång. Tar man upp kontroversiella ämnen som t.ex. chemtrails, eller alternativ medicin och det finns risk för att tack vare NewsVoice m.fl. uppstår det en kraftig opinion och tryck på etablissemanget då brukar det komma på vissa sidor förlöjliganden, rankning över media som sprider kontroversiella metoder, eller program som i P1 om genier och foliehattar.

Jag hoppas att sådana påhopp som kommer då och då kommer att ha motsatt effekt och fler och fler kommer att läsa alternativa medier.
Citat från Whittes TV hemsida: “Om 10 hår har även de dummaste i Sverige begripit att gammelmedia ljuger och blivit värdelösa. Se bara hur många journalister redan fått sparken. De planerade måndagsmötena kommer att bidra till det.
Då kommer vaken.se , newsvoice.se , whitetv.se och kanske också blueshift.se vara de ledande nyhets- och informationskanaler i Sverige tillsammans med Nya Tider på printfronten.”

länk :http://www.whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/945.html