Aktiv påverkan på den svenska opinionen – Putin är världens mest intressanta man

3
277

HUMOR. I denna travesterande PR-snutt hyllas Vladimir Putin som världens mest intressanta man, men effekten är helt klart att man gillar karl’n och därmed uppstår en aktiv påverkan på den svenska opinionen. Det kan vara oroväckande för den organiserade mediamanövern som nu pågår i västmedia, vilken syftar till att bygga bilden av Putin som bandit.

Idén om ”The Most Interesting Man in the World” kommer från en reklamfilm för Dos Equis Beer. Läs mer om kampanjen.  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här