Aktiv påverkan på den svenska opinionen – Putin är världens mest intressanta man

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 augusti 2014
- NewsVoice redaktion
Putin

HUMOR. I denna travesterande PR-snutt hyllas Vladimir Putin som världens mest intressanta man, men effekten är helt klart att man gillar karl’n och därmed uppstår en aktiv påverkan på den svenska opinionen. Det kan vara oroväckande för den organiserade mediamanövern som nu pågår i västmedia, vilken syftar till att bygga bilden av Putin som bandit.

Idén om “The Most Interesting Man in the World” kommer från en reklamfilm för Dos Equis Beer. Läs mer om kampanjen.Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *