BBC: IMF’s Christine Lagarde ’under investigation’

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

Christine LagardeBBC. IMF head Christine Lagarde says she has been placed under formal investigation for negligence in a French fraud case but has not been charged.

She has been questioned several times about her role in a 400m euro (£318m; $527m) compensation payout to businessman Bernard Tapie in 2008. Ms Lagarde, 58, was finance minister in President Nicolas Sarkozy’s government at the time of the award.

Read more on BBC | Photo: Wikimedia CommonsDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq