Forskare erkänner att han ljög om MPR-vaccinets koppling till autism

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

CDCEn medicinsk konspiration med enorma proportioner har avslöjats och kan få vaccinindustrin att gå ned på knä. En forskare från amerikanska myndigheten CDC har trätt fram och avslöjar att han varit med om att förvränga data för att mörka sanningen om att MPR-vaccin kan ge autism .

CDC och även Läkemedelsverket har länge hävdad att MPR-vaccin är säkert. Man har då bland annat lutat sig på denna ”forskning”.

Studien: ”Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism…in Atlanta” innehåller uppgifter som medvetet är manipulerade för att dölja sambandet mellan autism och MPR-vaccin.

Läs merDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq