Huvudvärk och nackbesvär minskade efter Atlaskotans behandling

  3

  ANNONS


  AtlaskotanLider du av huvudvärk, yrsel, nackbesvär eller ryggproblem? Kan dina besvär bero på en störning i översta nackleden där huvudet vilar mot atlaskotan? ATLANTOtec-metoden är en innovativ behandlingsmetod med målet att åtgärda eventuella funktionsstörningar längst upp i nacken.

  Vid kunduppföljningar har det visat sig att en rad vanliga besvär har minskat eller helt försvunnit hos många kunder redan en månad efter behandlingen.

  Behandlingen består av en form av djupverkande vibrationsmassage med syftet att mjuka upp muskler, bindväv och ligament som omger atlaskotan som är den översta nackkotan. Det blir samtidigt en segmentbehandling av de övriga lederna i ryggraden. Behandlingen innehåller inga ryck, vridningar eller knäckningar.

  Läs mer om Atlaskotans metod


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  3 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Atlaskotan Kungens Kurva
  Gäst
  7 augusti 2014 kl 16:49

  Här kan man även läsa om behandlingen direkt på vår hemsida: http://atlaskotan.net/behandlingen

  Mvh Torbjörn, Atlaskotan

  Mayne Sundewall Hopkins
  Gäst
  6 augusti 2014 kl 21:44

  Låter helt underbart – ska absolut prova!

  Johan
  Johan
  Gäst
  6 augusti 2014 kl 20:35

  Jag kan starkt rekommendera denna behandling. Jag hade problem med nacken under lång tid innan jag fann den här lösningen. Att kunna vrida huvudet som det är tänkt är i korta ordalag, helt fantastiskt.