Huvudvärk och nackbesvär minskade efter Atlaskotans behandling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

ANNONS


AtlaskotanLider du av huvudvärk, yrsel, nackbesvär eller ryggproblem? Kan dina besvär bero på en störning i översta nackleden där huvudet vilar mot atlaskotan? ATLANTOtec-metoden är en innovativ behandlingsmetod med målet att åtgärda eventuella funktionsstörningar längst upp i nacken.

Vid kunduppföljningar har det visat sig att en rad vanliga besvär har minskat eller helt försvunnit hos många kunder redan en månad efter behandlingen.

Behandlingen består av en form av djupverkande vibrationsmassage med syftet att mjuka upp muskler, bindväv och ligament som omger atlaskotan som är den översta nackkotan. Det blir samtidigt en segmentbehandling av de övriga lederna i ryggraden. Behandlingen innehåller inga ryck, vridningar eller knäckningar.

Läs mer om Atlaskotans metodSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Jag kan starkt rekommendera denna behandling. Jag hade problem med nacken under lång tid innan jag fann den här lösningen. Att kunna vrida huvudet som det är tänkt är i korta ordalag, helt fantastiskt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *