Huvudvärk och nackbesvär minskade efter Atlaskotans behandling

  3
  192

  ANNONS


  AtlaskotanLider du av huvudvärk, yrsel, nackbesvär eller ryggproblem? Kan dina besvär bero på en störning i översta nackleden där huvudet vilar mot atlaskotan? ATLANTOtec-metoden är en innovativ behandlingsmetod med målet att åtgärda eventuella funktionsstörningar längst upp i nacken.

  Vid kunduppföljningar har det visat sig att en rad vanliga besvär har minskat eller helt försvunnit hos många kunder redan en månad efter behandlingen.

  Behandlingen består av en form av djupverkande vibrationsmassage med syftet att mjuka upp muskler, bindväv och ligament som omger atlaskotan som är den översta nackkotan. Det blir samtidigt en segmentbehandling av de övriga lederna i ryggraden. Behandlingen innehåller inga ryck, vridningar eller knäckningar.

  Läs mer om Atlaskotans metod  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  3 KOMMENTARER

  1. Jag kan starkt rekommendera denna behandling. Jag hade problem med nacken under lång tid innan jag fann den här lösningen. Att kunna vrida huvudet som det är tänkt är i korta ordalag, helt fantastiskt.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här