Huvudvärk och nackbesvär minskade efter Atlaskotans behandling

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

ANNONS


AtlaskotanLider du av huvudvärk, yrsel, nackbesvär eller ryggproblem? Kan dina besvär bero på en störning i översta nackleden där huvudet vilar mot atlaskotan? ATLANTOtec-metoden är en innovativ behandlingsmetod med målet att åtgärda eventuella funktionsstörningar längst upp i nacken.

Vid kunduppföljningar har det visat sig att en rad vanliga besvär har minskat eller helt försvunnit hos många kunder redan en månad efter behandlingen.

Behandlingen består av en form av djupverkande vibrationsmassage med syftet att mjuka upp muskler, bindväv och ligament som omger atlaskotan som är den översta nackkotan. Det blir samtidigt en segmentbehandling av de övriga lederna i ryggraden. Behandlingen innehåller inga ryck, vridningar eller knäckningar.

Läs mer om Atlaskotans metod


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq